Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > dvdlcdreceiver z usa-prvni dojmy

o Navštíveno 1367x o
o 15.09.2007, 22:11 | bubakk
tak mi dnes dojel z usa dvdreceiver s lcd,rds.touch screen tft display
boss bv9960,na stitku napsano made in china :-))
[ Link ]
na zkousku je ve fabce,tak prvni dojmy,treba to nekomu pomuze v rozhodovani,tuner s rds ma prepinani na evropske frekv.impuls,cro1,f1,orion bez problemu naladil,dvd prehravac je region free i kdyz ma nalepku region1,filmy na orig dvd i palene bez problemu,hraje i dvd s mp3 vic jsem zatim nezkousel,trva mu ale dele nacitani cd i dvd.zvuk neni az tak hi-fi, nejvic je to patrne u tuneru,u filmu i cd to jde. srovnat to muzu s dvd spectron sph2200dvd a ten byl podle mych usi horsi.ma to regulaci bass, treble a prednastavene EQ pop,rock,classic, 2x line out,1x sw out,2x video out,1x a/v in,video in pro kameru. infra dalk.ovl.veskere ovladani a pohyb v menu je pres touch screen display.co mi vadi ze chybi podsviceni u vetrsiny tlacitek na panelu,ktery neni odjimatelny,to jsem ale vedel a objevilo se mi ruseni tuneru pres antenni vstup,u cd i dvd je to ok .ale vzhledem k cene 349$ jsem necekal zadny zazrak, takze zatim spokojenost.

o 16.09.2007, 14:50 | jamie.thomas
A jak je to s uchycenim a polohovánim LCD?? U těchhle levnějších dvd s vyjížděcim LCD mám strach,že sou nekvalitně uchycený a že po určitý době klou odejde. Navíc se bojim toho, že pojedu a ikdyž je to polohování LCD elektroncký, tak se ve spojení se sportovnim podvozkem a pár dírama bude to LCD klepat a podobně.
o 16.09.2007, 14:54 | jamie.thomas
Kdyby si měl chvilku, tak mě pls kontaktuj na ICQ, docela by mě ohledně toho dvd pár věcí zajímalo, jestli Ti to nevadí.
o 16.09.2007, 19:53 | bubakk
neni problem, ale nepouzivam ICQ, napis mi na mail co te zajima
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3292 sekund.