Navštíveno 1667x

16.09.2007, 23:37 |
UJCO cafte, tak som po dlhom case nasiel to spravne forum. To autohifi.cz
uz neni co to bolo asi pred 2 rokmi...
ale k veci : nedavno som si kupil Golfa IV a chcel by som pomaly investovat do hudby.
poradte ake repro do prednych dveri , zatial bez doorboardov, tak aby vosli do origo otvorov, nieco z dobrym zvukom za rozumne prachy.(komponenty) , prip. aj do plata koaxi.
taktiez uvazujem o autoradiu Pioneer deh 4900 IB.
dizajnovo sa mi lubi nova rada od sony ale s tym vas radsej nechcem provokovat, ale neda mi to, su na tom zvukovo citelne horsie?
zo stareho auta mi zostal zosik magnat traxx 300 a sub br magnat xpess (vlastna vyroba bedne), viem ze nic moc ale zatial musi stacit.
TUS ma asi neminie :-)
pocuvam trance , techno..
poradte , dik.

17.09.2007, 05:33 |
Ricci V prvom rade investuj do vytlmenia dveri, aby repro zahralo tak ako ma

17.09.2007, 09:37 |
UJCO s tym samozrejme ratam, uz to tu hladam ako nato...
Jeste je potreba alespon orientacni cenu. Takle muzem nabizet kompa za 1300,- a nebo taky za 13000.
Ty kompa by sly pres zesik nebo jen pres radio?

17.09.2007, 10:28 |
UJCO zatial cez radio , neskor cez zosik, takze by som rovno uvazoval ze to bude cez zosik .
cenu uvazujem okolo 3500 - sk
Do golfa nacpeš uplně všechno, ale tak i tak tak dej podložky, kvůli montážní hloubce.
Co se týče repráků, tak asi nejlepší za ty peníze jsou Powerbas ES 6C
[ Link ] Na rádiu nezahrají to co umí, ale jak dáš zesilovač, budeš moc spokojený. Možností je více, klidně mě napiš na ICQ, nebo mejl a můžem to probrat všechno s Golfem mám bohaté zkušenosti.
Jinak Sony bych nekupoval, spíše bych zvážil Alpine 9981
Jak pise palmer Powerbass Evolution ES 6C
[ Link ] je dobra volba ale pridal bych i alternativu u-Dimension EL 6 Comp
[ Link ] .
Kdyz by si daval koaxy do plata, tam muzes ve stejne serii Powerbas ES. Jejich velkou vyhodou je moznost natoceni vejskoveho reproduktoru.
[ Link ] nebo
[ Link ] Na shopu www.audioves.cz jsou i cenove zvyhodnene sety techto powerbasu
[ Link ] ... pokud by si mel zajem, tak vse je skladem, ihned k dodani.
Radio bych doporucil Alpine CDE-9881RB
[ Link ]

17.09.2007, 12:33 |
UJCO diky vam za rady, s tym alpinom ste mi dali chrobaka do hlavy..
tie vyskace u tych powerbasov sa daju namontovat aj do origo otvorov?
tie podlozky som celkom nepochopil, tie sa montuju zvonka?
ak by tam neboli nevysli by do hlbky?
resp. keby ste mi dali nejaky dobry link na to ako to ma vyzerat vytlmene atd.. , subwoofre som uz nejake tie robil ale s tymto vobec nemam skusenosti.
Vejskace u Powerbassu maji montazni domecky jak pro zapusteni tak pro montaz na povrch. Pokud chces tak to muzu nafotit.
Ty podlozky montujes na ten plech dveri co je pod tapecakem a davaji se prave kvuli montazni hloubce.

17.09.2007, 14:02 |
UJCO to by bolo super keby si mi to nafotil..
to palmer : urcite ta budem kontaktovat ked to zacnem riesit, diky
kazda rada bude nad zlato :-))