Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Máte někdo trošku zkušeností...?

o Navštíveno 1818x o
o 18.09.2007, 16:05 | roverx
Zdravím všecky,
Ctěl jsem se zeptat, mám problém s repráky ve předních dvřích a snad by to mohlo být v uchycení. Vlastním škodu 120 a zrada by mohla být v uchycení v předních dveřích v onom tapecírunku, kde by prý mohl vzniknout nestábilním uchycením rušivý šum membrány což mi zřejmě zapřičiňuje odrovnání drátků vedoucích od membrány ke svorkovnici(odešli mi se stejnou závadou již tři repráky).
Neví někdo jak z těch dveří udělat solidní ozvučnici, radili mi MDF-ku, ale nevím si s tím pořádně rady. Uvítal bych i nějaká bližší fota pro přiblížení mé představivosti :-)
Díky předem za náměty, rady popř fota.
S přáním hezkého dne a poslechu Standa

o 18.09.2007, 18:07 | Midi34
.

foto k příspěvku  od Midi34

o 18.09.2007, 18:08 | Midi34
není to moje ,jen jsem to našel je to dost slušně -tak ti to snad pomůže

foto k příspěvku  od Midi34

o 18.09.2007, 18:40 | Tuner#2
Třeba takhle: [ Link ]

Doorboard má v sobě zabudovaný dva vratový šrouby a dírou s repro je tím přitažený doorboard přímo za ten plech dveří matkou. Dveře samozřejmě vytlumené.

Jinak to, že utrhneš přívodní drátky k cívce může být i tím, že repro do dveří není woofer a zdvih v řádu centimetrů jim nedělá dobře. Ideální je mít kvalitní zesík, který je doře ukočíruje a pokud chceš hrát hodně nahlas, tak je oříznout na spodních basech, aby hráli třeba až od 80Hz a pod touhle frekvencí aby hrál jen woofer.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.