Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Takovy mensi OT

o Navštíveno 1565x o
o 19.09.2007, 10:34 | Dave0401
Pokracovalo to nejak???

nahodou jsem na to narazil pri hledani info o Sonicu

[ Link ]

zajimalo by me zda se all a rozbite PC potkali ... ;)

o 19.09.2007, 13:08 | Collin
Se zeptej Alla. :-))
o 19.09.2007, 15:30 | Midi34
tak to by mě taky zajímalo
o 19.09.2007, 15:57 | vinzek fa
nedopadlo to nijak? jen na icq a zjistilo se to ze se nic nezjistilo a pan rozbytej pocitac uz se taky neukazuje
o 19.09.2007, 17:24 | Crashpc
pan rozbytej PC převážně čte, páč se nikdy ničeho nedobral, byl neustále označován za kripla s následnými výhružkami rozbytí tlamy když se ukáže na nějakym hi-fi srazu. Paradoxně s allem se dalo docela mluvit, vinzek byl po ICQ docela v poho ale neměl nějak čas.

pro daveho a ostatní: je to tu jak smečka supů, takže se hodlám vážně o určité věci bavit jen přes mail nebo icq - zkrátka jednotlivě.

měl jsem problémy, vyložte si to jak chcete.
subík jsem včera dodělal
[ Link ]
[ Link ]
chybí mi ještě tlumení a přední repro, ale kompletní zapojení by mělo proběhnout teď o výkend. pak se někdy ukážu allovi jak jsem slíbil.
subík stál komplet(pasivní) 2200Kč a je v něm ta půlkilowattová (RMS) PA Eminence delta 12LF. k ní půjde zesík Mac Audio Z2100 (200W RMS psáno)
o 19.09.2007, 18:58 | vinzek fa
a stejne bych ji na dbdragu upek jako bramboru jinak sem rad ze te tu vydim sem myslel ze uz je po tobe nedavno sem potkal tipka s 2ma kouskama nejakych techto sw a netlacilo to ani hovno kolem 140db nic moc
o 19.09.2007, 20:31 | Crashpc | Upraveno: 2007-09-19 20:33:01
za 1750Kč i s poštou si nemůžu stěžovat. to víš, za pár kaček mrakodrap taky nepostavíš. a ve šneku je jim nejlíp.

na kolika Hz jí trápil?

Jinak mi dva sme si to snad ujasnili - do SPL dragu se s timhle "chroptítkem" nehrnu :-)
v týhle ceně mi šlo o to, že z míň Wattama chci vytlačit víc decibelů než s hifíkem na těch 200(150)Wattech co mi dá Mac Audio v můstku, a tím nevysát baterku za deset minut a přitom ozvučit nějaký to hřišťátko. žádný lámání skal.
plocha X výchylka podle frekvence jsme si taky ujasnili, takže stačí trošku přemejšlet a je jasný kdy a v čem má PA nebo Hi-Fi navrch. za 10000Kč by měl jít 18-21" koláč koupit. ale to už by bylo zas dokolečka dokola. snad už se to nikde nezdrží a dozvíme se pravdu - dost mě štve že ani já jí nějak moc neznám ale se zvukem (zkouška na rádio) jsem spokojený. dynamika obrovská.
o 19.09.2007, 20:37 | vinzek fa
jo to urcite rvat to bude na kilometry ale moc db tam nebude jak se tu psalo je to spis stredobas kterej rve ale na to mam ja v aute kompa a koaxi a ten bas me delaj dve 15ky a taky to to hristatko urve jenze to stalo kapku vic
o 19.09.2007, 20:57 | Crashpc
řev = db akorát na jinejch frekvencích. nevím do kolika se může závodit. řvát by to nemělo, protože tomu zatrhnu tipec 100Hz LP filtrem.... takže je jediná možnost - buď mazec, nebo nic.... překvapení je na obou stranách.
dvě 15hifi tu mou deltu musí zákonitě na jakýkoli frekvenci rozdupat nakusy....
nepočítám s tim že bych tu někomu se 150Wattama nadělil lekci. to prostě a jednoduše není technicky možné.
o 19.09.2007, 21:59 | vinzek fa
ja tomu tipec zatrhavam na 80 jinak jako poslechovka muze bejt i zajimave je to tak ?
o 19.09.2007, 22:03 | Crashpc
uvidíme. sám netuším co to v autě dokáže. slyšel jsem to jen hrát. nic víc. Ano, je to prostě něco jiného. pro někoho lepší, pro jiného naopak přihoršení.
já jsem už teď se zvukem naprosto spokojen, už jen aby holka předvedla svou sílu....
o 20.09.2007, 07:31 | Vita_Megane
no jen by to fakt stalo za pokus s tim jit na db a pak tam dat woofer v podobny cene ale lepsim zdvihem, co by ukazal merak

to je closed, nebo BR?
o 20.09.2007, 08:02 | Crashpc
closed. BR by mi vzal celej kufr a to se mi nelibilo.Zalezelo by rozhodne na frekvenci. smerem vejs ma PAcko vyhodu vetsinou ve vetsi civce ktera snese vice tepla,a v sile pohonu, kde uz nejde o vychylku takbrutalne jako na 40HZ :-] nevim. pozname.
Reprak stal 1760Kc presne.
o 20.09.2007, 10:53 | vinzek fa
Dave0401 tady mas pokracovani
o 20.09.2007, 10:53 | vinzek fa
ty voe cresi sezen me na pristi rok tyhle dva repraci ja to testnu v aute
o 20.09.2007, 11:50 | kulík
no konečně pořádný repro do auta:) , až na to že PA není vůbec dobré
na SPL, malá výchylka Xmax by ho odrovnala.A nejlíp začíná hrát až kolem 100Hz (PA všeobecně mají horší spodní basy).Ale na to hřiště bude super. Sám plánuju 15" PA Precision Devices nebo B&C v kombinaci s nějakýma 12" SPL.
o 20.09.2007, 17:05 | Crashpc
vinzek: prodance. cz. poštovný zadarmo. je to ale vážně tak že tohle jsou levný PA a tak od nich nečekej nic mega. jak naťukl kulík, SPL na nízkejch frekvencích je nic moc, ale zas za rozumný peníze se 18ka s výchylkou +-1cm (Xmax... myslím že vy to často ženete k Xmech).... pokud bys měl zájem a nemarnit zbytečně prachy, tak jdi do něčeho lepšího. Další problém je že tyhle repra se dělaj 8Ohm, výjímečně 4Ohmový...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3426 sekund.