Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nastaveni zesiku???!.

o Navštíveno 1777x o
o 21.09.2007, 20:37 | Megaloman
Cuss pred nedavnem my prisel novy zesik od Carpoweru HPB-1502 mam ho zmustkovany a na nem zapojeny basak od Bull Audia a tak kdyz ma ten zesik co jsem tu cetl 1x333W RMS a ten Bull ma 200W RMS nebude to na nej nejak moc???A jeste jak ten zesik co nejlepe nastavit?Nevim si rady stemi filtri a jak se to ladi?Nebo celkove co nejlepsi nastaveni zesilovace jak se to dela???Diky moc! A navod je bohuzel v nemcine a tak si toho moc neprectu!))))Dikes za kazdou radu!A pro informaci prikladam foto.

foto k příspěvku  od Megaloman

o 21.09.2007, 21:13 | Megaloman
Znamej rikal ze musim nastavit i neco na radiu neco v tom smyslu ze stlumit uplne basak a pak tema filtrama to nejak naladit!ale nebyl si jisty rikal ze by to musel videt ale bohuzel je az z Prahy tak to asi nepujde!))))))
o 21.09.2007, 21:46 | sprath
No snad to nenapíšu moc blbě, ale já to tak dělám. Zesilovač stáhnu na minimum (level, bas eq, hp i lp). Nastavím si na radiu basy do nuly pozvypínám takový ty bassboosty apod. Potom radio zesílím na max. posluchatelnou hlasitost (bez zkreslení). No a v tom okamžiku přidávám na zesilovači na levelu až do chvíle než začne zkreslovat nebo řvát víc než chci. Pak malinko na tom levelu uberu. Stáhnu si volume na rádiu na nějakou rozumnou hlasitost a kolečkem LP si zkusím podle ucha doladit basák. Jo a zapnu si před tím vším na zesu LP a ne jak je častý nešvar FULL. No a potom už jen tuc tuc tuc tuc anebo něco jinýho. HBP 1502 dobrá volba.
o 21.09.2007, 23:18 | Collin
Asi jako sprath. Jen ten zes má mizerný DF. A větší výkon u zesu určitě nevadí.
Je to prostě jen a jen o nastavení zesilovače.
o 22.09.2007, 07:44 | clown
[ Link ]
jinak jako sprath
o 22.09.2007, 08:56 | Megaloman
Diky moc vsem!!!! A jeste jak je to stim vykonem do basaku?nemuze se mu nic stat?Jo a kdyz to budu mit vse nastavene tak tam muzu uz dat FUll?Nebo to nechat na tom LP?Ale na Full mi to hraje daleko lip!
o 22.09.2007, 09:17 | johanik
Na full rozhodne ne, basak ma hrat spodni frekvence a ne cely pasmo, takze rozhodne LP
o 22.09.2007, 13:30 | Olda
Já to mám na full, ale frekvenci mám ořízlou na rádiu, takže záleží na tom co ti dovolí rádio..
o 22.09.2007, 13:35 | clown
a kdyz to oriznes i na zesu, tak pak treba poznas rozdil i ve vykonu :o)
o 22.09.2007, 18:31 | Olda
jdu na to :D
o 22.09.2007, 19:31 | Megaloman
Ja taky!)))
o 22.09.2007, 20:31 | Megaloman
Tak zdar
Tak jsem to byl vsechno nastavit a myslim si ze se to povedlo!Dal jsem to teda na crosserovu na LP (predtim sem to mel na Full¨)a podstatne zlepseni!!!Pak jsem nastavoval level ktery jsem mel predtim cca na pulce a ted je tak ve ctvrtce a basak lita jako splaseny!Mozna bych tam mohl jeste trosku pridat ale nebudu to zbytecne huntovat!Bass eq jsem dal tak neco za pulku a filtr LP tak na trictvrte.Basak by celkove podle me snesl jeste vic ale jak jsem rek kdyz jsem to projizdel tak malem by nejradci vyzkocil z bedny!))))Tak jsem to dal na co podle me nejoptimalnejsi nastaveni a uz pri malych hlasitoctech to hraje daleko durazneji,hlasiteji a lepe to basuje!Tak jeste pokud jsem tam udelal jeste neco spatne tak napiste ale ja jsem poznal velke zlepseni!!!A diky vsem za rady!!!
o 23.09.2007, 13:35 | Megaloman
Tak co Oldo podarilo?!))
o 24.09.2007, 13:54 | Megaloman
))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3305 sekund.