Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DLS A6 - co je s ním?

o Navštíveno 1876x o
o 22.09.2007, 21:36 | ivls
poslední dobou se mi nezdál zvuk mého sw - JL10w6v2D4, který je na DLS A6 ce
dnes jsme s kamarádem ladili a poslouchali a došli k závěru, že bude něco s A6 kou - hraje jakoby tam bylo málo výkonu, membrána se pohybuje tam a nazpět, jakoby bez kontroly
kamarád říkal , že měl kdysi to samé se zánovní A6 kou a tu mu vyměnili v záruční době-od té doby v pohodě
máte někdo podobné zkušenosti, nebo jste se někdo s tímto setkal??

o 22.09.2007, 23:41 | Ricci
Ten kamarat bol urcite TomasSI, ten mal ten isty problem, dokonca ten zosik aj vynechaval...
o 23.09.2007, 12:43 | hoff
Kontrola vsech napajecich kabelu byla, jestli neni neco uvolnene? A zkusit jinej zes?
o 23.09.2007, 12:49 | Ivouš
nevím, jestli si to představuju dobře,co píšeš, ale před pár lety se mi podobně choval SW Emphaser na zesiku Hertz a problém byl v ukostření zesilovače
o 23.09.2007, 12:51 | venito
pokud se ti zda ze nefunguje dumping efekt nebo ze to hraje nejak divne, dej to do nejakeho servisu, tam maji kvalitni osciloskopy nato aby poznaly zavadu
o 23.09.2007, 21:41 | TomasSI
ja som mal ako pise Ivls to same a mislim ze Gigo mal podobny problem z DLC RA 20. ziaden problem v instalacii nieje. Paradox je ten ze ked po mojej reklamacii v DLS Sweden prisiel naspat tak ich stanovisko bolo ze po tyzdni hrania pri plnej zatazi zosilovac neukazal ziaden nedostatok a je plne v poriadku. asi po mesiaci opetovneho hrania sa popisovana zavada zacala opat objavovat. predajca bol seriozny a vymenil mi zosik za iny upne novy. tiez A6 od tej doby mam pokoj.Ale tiez by som rad vedel pricinu
o 09.11.2007, 18:50 | ivls
tak už tedy nevím
postupem času a zkoušením bylo vyloučeno, že by byla závada, jak v zesilovači, tak v sw, tak v radiu

když jsem toto napojil mimo moje auto, tak to hrálo, jak má - jak to je zapojeno v autě, tak špatný - přední 3pásmo hraje v pořádku a sw, jak kdyby na desetinu výkonu

asi něco v napájení, ale kde? - už jsem všechno prolezl

plus i minus jde dozadu do rozvodných bloku přes pojisky
hlavní napájení radia jde od baterky přes konvertor - konvertor a radiu propujeno origo svazkem od výrobce radia

jinak signály jsem taky zkoušel jiný

proč mimo auto hraje a v autě ne
napadá vás něco??
o 09.11.2007, 19:08 | aTTim
Zkoušels během provozu měřit napětí na svorkách zesilovače ? Případně ho porovnat s napětím na druhém zesilovači. Připadá mi to jako problém v napájení, ukostření, teoreticky i v signálové cestě. Pokud ten zesík jinde funguje v pohodě, nevím, co jiného by to mohlo být.
o 09.11.2007, 19:29 | ivls
to aTTim zítra zkusím - nezkoušel
jen jsem zkoušel měřit při hraní na beterce, jestli tam není nějaký výkyv
zkoušel jsem ale zesik napojit na krátké babely k baterce a taky nic :o)
ještě zkusím zítra proměřit origo kabel mezi radiem a konvertorem jestli se něco někde nežvejklo, ale myslím, že to asi ne - ale zkusím - dnes jsem jen zkontroloval konektor, jestli se neuvolnil nějakej pin
o 09.11.2007, 19:34 | Ricci
Problem bude v zosiku, nebolo by to prvykrat...
o 09.11.2007, 19:59 | ivls
to Ricci
myslím, že ne - zkoušel jsem i jiný zesik v autě - ne tedy identicky a taky nic
jinak ve dvou případech jiného zapojení hrál bezchybně
byl také řádně proměřen
o 09.11.2007, 20:34 | Ricci
A nebude to v tom, ze ten SW z kufra nepocujes? Hod si ho dopredu na zem:-)
o 09.11.2007, 20:52 | ivls
to Ricci podle smajlíka to beru, jako ironickou připomínku

jinak opravdu uvítám každý nápad
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.322 sekund.