Navštíveno 1731x

no ono by asi bylo lepsi rict,jaky parametry potrebujes a na jaky repro,jinak muzes davat odkazu kolik chces a nikam to nevede...
...dva SW 2x4ohmy zapojeny do 1ohmu citlivost 90db
[ Link ]

23.09.2007, 12:24 |
Zip a umí tyhle zesíky vůbec 1ohm?

23.09.2007, 12:34 |
MaxxT tomasV .. tyhle zesiky nejsou stabilni do 1 ohmu, mrkni na tenhle.. ten stabilni do 1 ohmu je..
[ Link ] nebo tenhle, ten je i digitalni
[ Link ]

23.09.2007, 12:58 |
jao01 Su stabilne do 1 ohmu pozrite si stranky výrobcu.
no chtelo by to neco podstatne lepsiho...a hlavne do 1ohmu...
mam na prodej
GZ plutonium 2kWRMS na 1ohm
[ Link ] a mikrodimension 1KWRMS na 1ohm
mam mikrodimension
ProX 1K. 1D Comp
1 kanálový digitálni zesilovač
1 Channel Digital Power Amplifier for Subwoofer
400 Watts RMS at 4 Ohms
700 Watts RMS at 2 Ohms
1000 Watts RMS at 1Ohms
Frequency Response: 15 Hz - 250 Hz
<0.50 % THD
S/N Ratio 75 dB
Input Sensitivity: 150mV - 7.0V
Input Impedance: 10K Ohms
Damping Factor: 200
Operating Voltage 11 - 16 Volts
Phase Control 0-180 degrees
Crossover: 50Hz-250Hz, 12dB/Oct, Low Pass
Crossover: 15Hz - 40Hz, 18dB/Oct, Subsonic
Bass control including / Front Kit optional
[ Link ]
MaxxT
...no ja nevim jestli ten Crunch.... - zda se mi lepsi uz ten Sinus Live...a stabilni je taky do 1ohmu
Pavel528
GZ plutonium 2kWRMS na 1ohm - ten by nebyl spatnej fakt uz mazec, ale je to na me docela uz moc drahy
tomas: pokud máš dva woofery po 800Wrms, tak je ani jednim z těch monobloků co zmiňuješ nenakrmíš tak jak by bylo třeba, myslim že by bylo dobrý těch 1,8-2kW a s tim spjatý napájení, ono hrát to bude, ale nedostaneš z nich nikdy to co uměj
Escudo: jasny ze poustet do toho tak 2kW - vsechno je otazka penez (uvidim a jeste rozmyslim) jestli si jeste neco nenasetrit a nekoupit neco lepsiho
já mám teď 700W do 1Ohm a krmil jsem to půl roku 700W a jako jde to, ale chystám 1,5kW aby byla nějaká rezerva, zpřesní bas, zmohutní zvuk...

23.09.2007, 16:30 |
imax kamos ma ten digitalni monoblok sinus live a moc si ho pochvaluje, pri plnem zatizeni se skoro vubec nehreje
....ja mam ted SW 200rms a uz je to fakt slaby- planuju ze to komplet prekopu a nechci jit pod 1kw (budu misto stavajici 20qmm tahat 50qmm a dalsi a dalsi veci) jen vcera jsem pocital a jen za kabely a dalsi veci k tomu jako pojistkovy pouzdrou, distrib. bloky, bat. svorky, me budou stat 6,5 tis a to nevybiram nic drahehoo

23.09.2007, 16:35 |
imax a jo tak promin kamos ma jenom SINUS LIVE SL-A500, tenhle je stabilni 400w do 1ohmu, takze ten vykonejsi bude stejne kvality
tomas: možná jsi měl zvolit slabší woofery, bylo by to pro tebe lepší
Escudo: slabsi nez 1kW uz fakt nechci, nerad bych to za pul roku predelaval (ty SW chci vyzkouset, zatim jsem je u nikoho nevidel a takhle uz mam v aute vsechno od Magnatu, tak zustanu u stejny znacky)
a ty jsi je ještě nekoupil? Jesli ne tak změň výběr, fakt neni důležitý za každou cenu zachovat značku a pokud budeš mít zes 1,2kW, tak ti bude líp napájet 2x400W než 2x800W i výslednej zvuk bude lepší
Tomas : V nějakých bodech souhlasím s Escudem, ale jiank 1kW psaný u Sinus live, Crunch, to je hezké,ale 1kW rms reálně jen tak za malé peníze nekoupíš, pokud jsi si koupil levně sw, a chtějí opravdu tolik kolik mají, běžně je odost lepší mít na sw něco silnějšího, tak se větší finanční injekci nevyhneš, pokud tam dáš něco co stojí 6tis, tak nevyužiješ potenciál, co jsis předesílal, a to je škoda, to by pak bylo jednodušší a efektivnější koupit solidní 12palec a odpovídající zesik, např. obecně 600-700RMS a zesik a měl by si to hotové
Sinus Live je dobrá volba,mohu doporučit.
Sinus Live je dobrá volba,mohu doporučit.
Nebo třeba něco takéhoto:
[ Link ] nebo silnější:
[ Link ] U toho silnějšího by se dala vymyslet trošku lepší cena, bude brzy ve výprodeji. A na ty tvoje dva woofery bude bohatě stačit.

25.09.2007, 05:55 |
Tipo Sinusa můžu jen doporučit!!!!!!
Ted jsem ho odskoušel,a fakt dobrej. Dobrej výkon za bezva cenu.