Navštíveno 1499x

24.09.2007, 08:36 |
fredy mám dotaz o víkendu mě auto hrálo asi hodinku a nejednou 2 zváštní rány a vyhybky se nějak rozletěly, je to normální???
asi si mám koupit kvalitnější??

tak to je hustý, no normální to není to je jasný
Teď mě tak napadá a hořelo to nebo ne, jen když by to bylo pod tapecirungem jako to mám já tak to bych se asi divil

24.09.2007, 08:51 |
fredy jen to kouřilo, hed jsem odpojil zesík....
kd se dají koupit samotné vyhybky???
jinak jedná se o komba od Impuls

24.09.2007, 09:04 |
fredy jedná se o tyto
[ Link ] prý s vysokou zatížitelností :)
tak pokud vystrelily jen kondiky,pujde to opravit

24.09.2007, 09:17 |
fredy n ojo, ale aby to vydrželo..
cos poslouchal že to ty výhybky nedaly? LUNETIC? :D :D

24.09.2007, 09:26 |
fredy jasny, hrálo mě tam Underworld, když tam přepájím jiné kondíky dá se to nějak vychytat aby se to už nestalo? třeba nějaké lepší?

24.09.2007, 10:00 |
MaxxT zapojit na activ bys to mel nejlepsi.. :-) ale pokud zjistis kolik ma ta vyhybka delici frekvenci, tak mam doma nejake vyhybky co by mohli byt podobne.. jinak jak rika pavel528.

24.09.2007, 10:18 |
fredy co to znamená na activ?

24.09.2007, 10:39 |
clown aktiv znamena, ze krmis kazdym kanalem zesiku jedno repro .., znamena to take to, ze musis mit aktivni vyhybku .., kterou muze mit na sobe i zesikm pripadne i lepsi radio ..
btw .. co je zbytek sestavy, zejmena zes ?? docela bych se ho bal :o))

24.09.2007, 11:02 |
fredy zesík jsme tu nabízel na prodej, měl jsem ho na subwoofru ale koupil jsem novej tak jsem to hodil na zadní epro je to toto
[ Link ] ale mám to na min.

24.09.2007, 11:03 |
fredy no je to 2 kanál, vubec jsm nevěděl že toto může odejít, takže to odešlo proto že jsem do toho pustil moc???
Toto je chyba vyhybok Impulse, stava sa to dost casto,jednoducho sa prehriali, treba kondiky vymenit za lepsie a je to vyriesene ...

24.09.2007, 12:20 |
fredy TO: LUKE JEEP našel jsem ten zesilovač co jsem na tu fakturu vracel je to toto
[ Link ] jinak jestli tam máte jména kdo to prodával, tak to byl Petr Michálek, bral jsme tam ten zesík, tyto kopmonentní rpro, svorku na baterk, pojitkové pouzdro, nějaké napájecí kabely + RCA kabely a ještě cosi... zesík jsem vracel, protože nebyl vhodnej na to repro a faktura se ke mě nedonesla zpět, zůstala vyset ai u toho prodejce a já na něj momentálně nemám kontakt - v prodejně už nepracuje.... pokud se to povede vyreklamovat budu velice vděčný...
tie kondiky nie su moc kvalitne, treba vymenit za kvalitnejsie a je to v suchu, uz som ich par opravoval.

24.09.2007, 12:50 |
fredy aha, tak ještě mrknu jestli neodešlo něco jiného, na kolik to přijde???
fredy pisni i na mejl - mam doma Impulse bez vyskovych repro tak by sme se mohli domluvit nebo icq - pac mam nabidku na koupi vysek i s vyhybkama , tak mi ten par vyhybek byl na nic

25.09.2007, 08:09 |
fredy kdyby to nešlo tak si vyměním ten kondík a je to, protože jestli mám dostat stejný a ono to zase bouchne tak na tom budu pořád stejně a budu to muset vyměnit...

25.09.2007, 10:02 |
fredy nebo vlastně to budu chtít vyměnit za nové, protože se to teplem trochu pokroutilo...
napis mi pls jeste sms nejak se mi vytratilo tvoje cislo diky...

26.09.2007, 21:03 |
mendo nečítal som cely príspevok,len som videl ze ide o impulse.tak to nieje žiadna novinka u tychto repro.mne behom vikendu odišli obidve vyhybky-najprv jedna a na druhy den druhá:-) u mna to boli len studené spoje a odtrhnute cievky. neviem co tam dávajú za čínske kondiky,na oboch vyhybkach som ich mal nafuknute.ak su total KO tak zozen hociake a s del.frek.si hlavu nelam,tym repro len dobre urobíš ked das inu vyhybku a rovno by som vymenil aj vysky!

27.09.2007, 08:17 |
fredy ale já jsem jinak spokojenej, jen mě to zaskočilo ve Vyškově na tuningu :) se mě dívali lidi do kufru jak to hraje, potom to udělalo bum bum odletěli dekle z vyhybek a lidi šli pyč :(

02.10.2007, 11:47 |
fredy jak to vypada?
zatim nic moc :-( ale jeste se nevzdavam

08.10.2007, 13:22 |
fredy hele tak jestli to nejde tak na to kašli, jen jsem měl zájem dostat nové vyhybky, proptože tyto jsou teplem rochu cgycené, nešlo by nějak vyměnit aspoň ty průhledné kryty?