Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zapojení kick-výhybky

o Navštíveno 2030x o
o 25.09.2007, 11:33 | olda2
tak jsem nainstaloval Kickbass ECP 66 Emphaser a zjistil jsem,že můj 6-ti kanál /předek mám kompa kanál 1 a 2,kanál 5 a 6 subw./
na 3 a 4 kanál umí jen ořezat nižší frekvence..Tak jsem to ořezal
na 70 a vrch mi to dokáže ořezat až 2000 Hz.Tak potřebuji to ještě ořezat na cca 250 Hz.Radio se mi nechce měnit Nakamichi CD 45 neumí subw.výstup ořezat a originál výhybka k tomu od Emphaser
stojí cca 2800,-.Zatím jsem zjistil Oehlbach high pass filtr 70 Hz(dlouhý cinc) ale to nepotřebuji potřebuji ořezat kmitočty mezi 260 a 20 000 pryč.Tak mi poraďte zda je levnější řešení,v car hifi 2/2005 je test kick a u emphaseru je uvedeno,že hodnota jakosti 0,6 předurčuje k aktivnímu provozu přímo na koncový stupeň a u exaktu A16W zase píšou,že kvůli nízké hodnotě 0,39 je vhodnější pasivní výhybka,která hodnotu jakosti zvyšuje-ta asi bude levnější,ale nevím zda bude pasovat.Potom ještě DEXON nabízí feritové a vzduchové cívky různé indukčnosti.Tak mi něco doporučte.
Ještě dotaz-do zesilovače 6-ti kanál má vstup jen na 2 páry cinc,tak jsem zapojil do rádia přední a zadní výstup a subwofer výstup není kam dát-má subw. výstup z rádia již vestavěnou výhybku obecně i u rádií co nemají vestavěn HPP a LPP ?

o 27.09.2007, 10:43 | olda2
zatím nikdo nic. Tak jsem objevil v DEXONu možnost zakoupení tlumivky-vzduchová cívka 0,32 mH průměr drátu 1,25 mm,odpor 0,38 Ohmu.Tím bych ořízl kmitočet nad cca 230 HZ.Od 20 do 70 Hz odříznu na zesilovači.A nebo dexon nabízí hotovou autovýhybku 2x100W typ 2WHS 0.2-100-4,kde uvádějí nasubwofer oddělení při 200 Hz,při strmosti 12 db,jsou tam i kondenzátory,připojení má i na satelity což nepotřebuji(nezapojil bych).Bylo by vhodné něco z toho použít?
o 30.09.2007, 11:12 | olda2
tak zatím nikdo?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3337 sekund.