Navštíveno 1547x

Máte někdo zkušenosti s tímto rádiem? Zvuk, ovládání atd. Má přímé ovládání úrovně pro SW? Díky
Seš si jistej? Ptám se proto, že u jiných dražších pioneerů to píšou, ale u tohoto modelu ne. Takže si můžu přímo na rádiu ztlumit a zesílit samotnej SW?
ano, vím to jistě :-) jinak za ty peníze bych ještě zvážil Alpine 9871RR, který má podobnou výbavu, ale zvukově je podle mě lepší (i podle testu)
[ Link ]
Na tu Alpinu sem se už taky koukal, ale Pio se dá sehnat už za
[ Link ] tyhle peníze. A to pro mě je rozhodující. Nebo někdo má lepší návrh?
Cauec no mam toho pincka a jsem snim nad miru spokojen jako radiou stou vybavou co ma pio a za ty penize lepsi nesezenes bych rekl..ovladani dobry..nastaveni SE super. jeste koupis krabicku za 2000kc a mas usb bluethot a vystup na TV podle me je to jasna volba a super radio za ty korunky..:) a exa ma ho levny..:)

04.10.2007, 09:32 |
jao01 A naviac ma Pioneer Hp a Lp filtre takze si mozes orezat aj spodnu frekvenciu na prednych reproduktoroch. Napriklad nastavis subwoofer do 80Hz a repra od 80Hz tým ich nezatazujes frekvenciami ktore nedokazu zahrat a zahra ich subwoofer tým pádom repra znesu aj vyššie výkony.
Přesně o to mi jde. Dík za názory. Asi ho koupím. Teď ho ještě sehnat za dobrý peníze.
já si na rádio nemůžu stěžovat. Mám P40MP taky, a je to nejsilnější článek v řetězci...
To rád slyším. Ještě mám jeden dotaz. Teď mám toto
[ Link ] . V Car&Hifi naměřili u toho Pioneeru na výstupech 1,4 Voltu. Neztlumim si SW, když koupím Pio? Ten Sony by měl mít 2V. Ja už takhle mám zesík skoro na max. Bude to znát?
Tak jsem to Pio DEH-40MP koupil a už je v autě. Zajímavé je, že přestože jsem se bál, aby se mi jeste více neztlumil SW, tak jsem mu musel ubrat tak na třetinu. Předtím byl tak na 90%. Doufám, že není někde chyba.?

12.10.2007, 12:26 |
J0hny chyba urco neni ... jde o to jestli ten Sonac mel "fakt" 2v vystupy .D

12.10.2007, 12:26 |
J0hny anebo ti hraje subac vetsi rozsah frekvenci a proto si to musel stahnout ;)
V manualu od Sonace je psano, že mají 2V na RCA. LPF na zesíku mam cca na 100Hz a na radiu 80Hz, takže by to mělo hrát do 80 Hz. Jinak radio hraje moc pěkně, má super výbavu, jen to ovládání by mohlo být jednodušší. Ale jsem moc spokojenej.