Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DK a Roadstar......chci vědět jestli to je nějaká great značka.

o Navštíveno 2254x o
o 29.09.2007, 20:00 | Komba
Jenom chci vědět jak si na tom stojí.

o 29.09.2007, 21:47 | jdoizo
není
o 29.09.2007, 21:56 | Beda
rozhodne neni
o 29.09.2007, 22:02 | Komba
ok takže zatim pořád vede JVC.ale sencor se mi zamlouvá jenže to je prej šitka
o 30.09.2007, 00:44 | Frenkie
a cim se ti sencor zamlouva? kamos jeden ma v aute (chtel neco levnyho a aby mel USB) a asi po mesici nebo dvou co ho mel se mu nenacitaly cd s MP3. teda ony se nacetly ale chtelo cd tak 5x vysunout a zasunout - proste sencor je shit. JVC doporucuju
o 30.09.2007, 01:35 | kafka
Jako Frenkie, Sencor nebrat, kámoš taky koupil a po necelým půl roce šlo už jenom to USB a radio.
o 30.09.2007, 09:19 | jdoizo
Komba: proč i tak tvrdit že něco vede, když si nenecháš ani poradit z několika možností ,,,
o 30.09.2007, 11:58 | Komba
Jo taky to tvrdim že sencor je špatný rádio.Mam od bráchy pujčenýho sencora
a mrzák mi taky občas nenačte to si radši přitklačim a vemu to jvc ale sere mě že nemaj v modrým podsvícení.Protože červený neony v autě prostě humáč.
o 30.09.2007, 21:19 | Skid-TDI
Ted jsem to nejak nepochopil s tim podsvicenim u JVC. Ze nemaji modre podsviceni? Ja mel KD-G411 a ta mela modre podsviceni kombinovane s cervenym, takze do podsviceni VW vozu typu golf nebo passat se to vyborne hodilo a ovladatelnost byla suprova. Co me na JVC hrozne fascinovalo tak byla mechanika. Nestalo se mi, ze by preskocila nebo nenacetla CD. Ano jednou mi nenacetla CD, ale pak jsem si vsimnul, ze ho tam davam nohama vzhuru. Takze JVC doporucuji. A porad o nem take premyslim. ;-)
o 30.09.2007, 21:36 | Komba
No to rád slyšim že je to spolehlivá mechanika.Stim podsvícením mam na myslil G632 s usb.To je červený.Já chci rádio s usb víš.No hold budu mít čer.rádio a modrý strobáče a neony no.To se schová ta červená.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3112 sekund.