Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Mp3 místo autorádia.

o Navštíveno 1521x o
o 30.09.2007, 16:00 | Vypadl
Zdravím, mám takovou ideu: jelikož nechci do auta instalovat jakékoliv autorádio (četné místní krádeže), ale přesto bych si tu a tam v autě něco rád pustil, tak mě napadlo si do auta nainstalovat pouze repráky, a asi nějaký zesilovač, do kterého bych zapojoval mp3 přehrávač. Rozhodně nepožaduji žádný supr výkon, hledám levné a nenáročné řešení, nejsme žádnej hudební fajnšmekr :). Měl by pro mě někdo nějakou dobrou radu? Nemám v tomto oboru moc zkušeností.

Díky moc

o 30.09.2007, 16:12 | Zip
A co si třeba skovat to autorádio?
o 30.09.2007, 16:34 | Vypadl
jasně, taky řešení, ale jak říkám, realizovat bych chtěl přímo toto, bez rádia
o 30.09.2007, 16:51 | mr.brain
dneska jsem videl bezva instalaci v BMW... v kastliku u spolujezdce bylo skovane radio :) takze i toto by bylo docela funkcni reseni (problem by byl ovsem s ovladanim...)
o 30.09.2007, 16:52 | Enismo
hle, o tomhle jsem taky nějak uvažoval, je to vcelku dobrej nápad, pokud to necheš řešit rádiem.....jediná nevýhoda na Mp3 nejsou alespon co vím zdroje......takže neustále nabíjet baterky, jinak si myslím no problema...
o 30.09.2007, 17:11 | Vypadl
Baterky nejsou problém, vidím to tak, že přijdu do auta a píchnu tam mp3... Když ji nosím u sebe, tak taky musím dávat bacha na baterky, ne? Akorát nevím, jakej vhodnej zesilovač bych měl na to použít. Mělo by to být nízkonákladové :) a ne nijak super, koupil bych k tomu nějaké dva obyčejné repráky (nejde mi o supr kvalitní poslech, ale jen o to, aby něco hrálo :)
o 30.09.2007, 17:30 | Escudo
je pravda že to nemá s hifi nic společnýho, ale pokud ti jde o tohle, tak bych to vyřešil spíš následovně, kup si nějaký starý rádio, který nebude zloděje lákat, prostě něco za 2-300Kč, no a pak tohle

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

zapojíš na to USB, na rádio nějaký pseudoreproduktory a budeš hrát bez obav. To co píšeš sice technicky možný je, ale asi by to bylo zbytečně komplikovaný a dražší
o 30.09.2007, 20:29 | sikula
Zkus toto [ Link ]
nebo jestli máš známého který dělá trochu do elektroniky at ti postaví
zes. z TDA [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3882 sekund.