Navštíveno 1600x

30.09.2007, 17:41 |
P@vel Za jakou nej cenovku jste ho viděli? Pouze Praha!

30.09.2007, 18:22 |
P@vel A kde samozřejmě :-))
za tuhle cenu ti ho pošle většina ze zdejších prodejců kurýrem a možná i do druhýho dne
Escudo: To vím taky, ale P@vel si ho chce koupit v kamennym obchodě v Praze
to jsem pochopil že je to nedočkavec, ale někdy je lepší si vybudovat dobrej vztah s prodejcem odsud s tim že ti pak poskytne občas nějakou tu slevu, to v kamennym obchodě jentak nedostane

30.09.2007, 22:50 |
P@vel | Upraveno: 2007-09-30 22:54:48
Pánové já nejsem nedočkavý, jen zjišťuji, jak je na tom, jelikož zatím šetřím. Předpokládám že stojí za to. Už vám někdy hrál s Audisonem?Jestli mu nevadí 5V výstupy předzesíku... Jde mi o SQ, tak doufám že se trefím. Ps:, jak je to s časovým posunem? chodí to jak má?dá se nastavit pomocí mikrofonu?. Dík
jo dá, ale když jsem to zkoušel nastavit, tak mi to přišlo nějaký divoký, ale byl jsem u toho chvíli, je to super rádio

01.10.2007, 10:05 |
FSAL ja to pres mikrofon nenastavoval, jen sem zadal vzdalenosti, bal sem se, ze by mi mikrofon pohejbal i s ekvalizerem ;)

01.10.2007, 13:59 |
P@vel hmm, ď
já zkoušel nastavit čas. korekce pres mikrofon a celá scéna byla úplne v pravo takže naprt, aspoň u mě tedy. jinak sem s timto kouskem nadmíru spokojen :-)

04.10.2007, 08:46 |
mendo ja som z mikrofonom sa tiez pobavil. mne to nastavilo celkom ok,len som musel este upravovat. ked som daval podla cm tak sub. nebol ok.ten trebalo nastavit na max.dialku. Este mi tam pozapinalo auto EQ ale to som povipinal,hralo to ako keby som zapol loud