Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help:DVB-T +lcd do trucku

o Navštíveno 1585x o
o 30.09.2007, 20:37 | hrabě
Ahoj kluci prosím poraďte mi něco do auta, známej by chtěl lcd telku s DVD a k tomu satelit, jezdí totiž po evropě, a chtěl by něco takového na dlouhé chvíle, zajímalo by mě co vše k tomu potřebuje a jaká by byla cena, doufám že už tohle někdo tohle řešil. předem děkuji

o 30.09.2007, 20:55 | gsxr1100
Do kamionu by som mu odporucil notebook,tak jak to mam ja.
Do neho TV kartu digital-analog. Do karty si napoji satelit a ma komletku.
o 30.09.2007, 21:07 | hrabě
no právě tohle řešení nechce, protože by to chtěl takhle. ale řešíme teď finanční otázku za notebook s kompletem je to tak 20-30 tisíc, a tohle by mělo být tak do 15. na značce nezáleží
o 02.10.2007, 08:04 | apetrik
Koukněte na tohle :
[ Link ]
a k tomu digitální tuner
[ Link ]
o 07.10.2007, 15:18 | audioves.cz
DVB-T jsme nekolik vyzkousel a s nekolika jezdil. Na trhu je spousta modelu v cene kolem 2500Kc. Pokud ses na hodne dobrym miste, treba po praze a podobne tak signal chytnes ale problem je za jizdy. To signal neustale vypadava. Jediny co mi celkem spolehlive fungovalo za jizdy je DVB-T s 2 tunerama a aktivnima antenama. Je to sice uz o neco drazsi ale investice se vyplati je to uplne onecem jinym,
Jedna se napr o tento tuner: [ Link ]

LCD zalezi jak chce velkej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.