Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DLS A class vs. AUDISON VRx ??

o Navštíveno 2360x o
o 01.10.2007, 09:12 | jute
Čo by bolo naj... ? Ktoré kombinácie zosíkov by ste doporučili na predné kompá a sub.? Podotýkam, že kompá a sub. ešte nie su....
1. DLS A3 + A6
2.DLS A3 + A3
3. VRx 2.400 + 2.150 (zlaté s drevom, bez prídavných modulov)

o 01.10.2007, 11:25 | mendo
1.komb mam u seba 2roky a max.spokojnost a za vrx by som nemenil ale to ti napísu aj ty co maju vrx:-) su repro na ktorých ti zahra lepsie dls a naopak . priame porovnania pisal noclue v mojom príspevku. túto záležitosť som diskuskutoval aj z ludmi co robia testy a jednoznacne boli za A3 a A6 svoje kvality tiez dokazala a za tie peniaze..
o 01.10.2007, 11:33 | jute
mendo: Dal som tam preto aj VRx, lebo som dostal na ne zaujímavú cenovú ponuku.. A prečo si volil A3 + A6 a nie napr. 2 x A3 ? :-) Je tam nejaký zvukový rozdiel ?
o 01.10.2007, 11:50 | jdoizo
Osobně bych také volil A3 A6
o 01.10.2007, 11:53 | jute
Dúúúúvod.... ???? :-))
o 01.10.2007, 12:47 | mendo
A6 je lacnejšia ako ako A3, preto som nekupoval 2xA3. Aj ked v niektorých montážách mali aj na sub.A3. Ak mas ovela Lepsiu ponuku na vrx tak zober tie,ani v jednom pripade neurobis chybu!
o 01.10.2007, 14:01 | jute
mendo: Díky.., asi poskladám niečo podobné, ako máš ty. :-))
o 02.10.2007, 11:20 | Ricci
No dost odvaha vyberat zosiky bez toho, zeby si vedel, ake repra na to pojdu...
o 02.10.2007, 12:08 | TomasSI
no to ma Ricci svatu pravdu ja mam aj A 3 na stredobas aj A6 na wofer a som spokojny hlavne z A 6 na JL audio je to masaker. A 6 sa na wofer absolutne nezahrieva a ma ventilator, A 3 neviem ci ma. ale najprv to chce urcite kompa. TO Vrx na stredobasi je v porovnani z A3 cajove
o 02.10.2007, 12:09 | TomasSI | Upraveno: 2007-10-02 12:09:44
myslim ze tie DLS su lepsie ako Vrx aj v testoch tak dopadli hold maju skolu od Genesis
o 02.10.2007, 14:15 | jute
Jáj hoši.. Už mám z toho "hokej".. :-)) Tak teda poraďte kompá 2, alebo 3-pásma, aj woofrik, ďakujem.
o 02.10.2007, 17:05 | mendo
napr. DLS iridium;-) moznosti je strasne vela,len osobne by som zhanal nieco z hodvabnou vyskou,ked chces A3.
o 02.10.2007, 21:04 | Ivouš
.... osobně si myslím, že pánové řešíte uplný pitomosti, protože tohle je typický příklad diskuze, která nikdy nikam nevedla, nikam nevede a vest nemůže. Jediný racionální příspěvek tohoto threadu je Ricciho. Samozřejmě, že ja bych svoje VRx za DLS nevyměnil, ale ani bych si nedovolil tvrdit , že jsou lepší nebo horší. Každej má přece jiný zvukový preference a každá sestava je jiná, nebo snad někdo z vás zkoušel tyto zesilovače ve stejném autě, na stejné sestavě se stejnou kabeláží? a i kdyby, zvukový projev záměnou jednotlivých komponent může vyžadovat změnu lokalizace či směrování jiných...roli hraje i výška posluchače a jeho posez... a testy? podle těch se v této kategorii pokorčilý fanda snad nebude řídit ( tím samozřejmě nechci degradovat test sk autohifi, který se mi mimochodem moc libil). Jakkoli mi může znít sestava lépe při studiovém poslechu a zapojení, v autě můžu vše sebemenší chybou zmršit a naopak. Takže můj závěr by byl asi tento, je zcela lhostejný jaký z těchto špičkových komponentů si vyberu (byť bych už dnes champagne VRx koupil spíš z nostalgie) , pokud z něj zástavbou v automobilu dostanu maximum!! Pokud toho ale nejsem schopen, nemám na to možnosti, zkušenosti, zručnost, trpělivost a uši, abych to naladil, pak bych do toho vůbec lézt neměl a buď si to nechal postavit ( otázkou je ovšem od koho a pokud by bylo , tak kdo by byl schopen to zaplatit ) anebo šel do nečeho méně nakladného , protože ve finale to vyjde úplně nastejno....
o 02.10.2007, 22:10 | noclue
ivan (jute, nie ivous),
kup Morel Hybrid Ovation, Mac Z4200 a Pio 88-RS, usetris kopu penazi,
ak to dobre nainstalujes, tak budes viac nez vysmiaty....
o 03.10.2007, 14:15 | jute
noclue: Z4200-ku..? Však tú by už ani 16-ročný bratranec nechcel.. :-))))))))))))
o 04.10.2007, 08:29 | semtex
Z4200ka je super za tie prachy, ale sem VOBEC nepatri...
Je to total LOW END zosik...
A ako pisu ostatní, musis napisat co maju tie zosiky pohanat... bez toho to nema zmysel...
o 04.10.2007, 09:44 | jute
semtex: Rozmýšľal som nad DLS UP36, alebo nejaké 3-pásmové Morel..
o 04.10.2007, 10:24 | semtex | Upraveno: 2007-10-04 10:26:48
Jute: To je uz ine... Ja nepreferujem ani jednu zo znaciek. VRx hraje prijemne na ucho, ale hra si co chce a bohuzial som este nepocul dobre spravene auto s DLS zosikmi. Otazka znie, co vies zohant lacnejsie. Ci chces kombinovat znacky... A mam este otazku, ked 3P morel, tak aku seriu?
A inac ked uz DLS, tak urcite nedavaj na WOOFER A3ku.. Jedine A6ku. A co sa este inac woofra tyka, tak mne sa "basy VRxka" nepacia. Podla mna to nie je ono. A6ka je urcite zvukovo na BASOCH lepsie, ako hociktore VRx.

Cize ja si myslim, ze obe volby su OK, ako VRx, tak aj DLS ULTIMATE, akurat som ti napisal, ako to citim ja.
Este stoji za uvahu... Preco vlastne chces najdrahsie serie zosikov a chces na ne repro zo strednej triedy?
o 04.10.2007, 11:31 | Ivouš
to je důležitý a přesně jak píše semtex, na basy jedině VRx1.500, ten damping je jinak mizerný, ale nevím proč, ty taliani to dělaj snad programově, od SRx po HV Venti... oni ty basy sice zahrají, ale člověk se s tim hrozně namoří a musí mít k dispozici velký možnosti nastavení. Na A6 basuje určitě i koš na prádlo...
o 04.10.2007, 11:36 | jute
semtex: Z morelu som myslel Elate.. Zatiaľ je to len úvaha.., nie som ešte definitívne rozhodnutý.. Preto sa pýtam, aby som bol pri výbere o niečo múdrejší.. :-)) Mám na to celé svoj názor, ale bol som zvedavý, čo na to ostatní.. :-) Díky za tvoj názor.
o 04.10.2007, 11:49 | Cenda
Na Elate stredobasy bych urcite VRx nepouzil, u me ani na A3 poradne nehraly. O tom se tady nedavno vedla diskuze.
o 04.10.2007, 21:16 | noclue
ani mne na VRX stredobasy Elate6 nehrali,
zato vysky a stredy celkom fajne...

Elaty v pasive imho nestoja za tu investiciu...
treba urcite v aktive, potom zahraju...
A3 na stredobas + VRX 4kanal na stredy a vysky

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3495 sekund.