Navštíveno 2158x

Nevíte tak de vyřet, že na rádiu neni remote a já potřebuju výst remote do zesíku?? Zkusil sem to připojit jako na + co má jít do repráku, ale hraje to nějak divně. Jinak mě fakt nic jinýho nenapadlo.
Ale nechápu, jak rádio s třema RCA nemůže mít remote....
Díky za rady.

06.10.2007, 14:30 |
J0hny na to remote muzes pripojit trvaly + od baterky nebo treba od radia pres vypinac a vypinat to vypinacem... nebo na to remote pripojit +12v ze zadniho svetla ale zesik ti pude jen se svetlama...

06.10.2007, 14:32 |
J0hny proste kdyz na tom remote zesilovac "citi" 12 voltu tak se zapne a kdyz ne tak je vyplej ;)
Jasný,myslel sem si,že tam záleží jenom na tom,jestli tam něco pude.....
A myslíš,že teda nevadí,když bych to nechal z toho repráku jakoby? Protože mám repra jenom přez zesíky, takže od rádia přímo do repra mi nic nejde.
Jinak nevíš jak je možný, že když od rádia dám kvalitní RCA za 1500, tak nic nehraje a když tam dám RCA za 200,tak to hraje normálně?? a to už sem zkoušel 3 různý kvalitní RCA...tak to fakt nechápu.
nejsou ty za 1500 nahodou směrový?
Bohužel nevim co znamená směrový, ale měli by to bejt normální RCA se kterejma by to mělo jít....bohužel nevim značku. Ale mám je od Freedoma a ten tomu snad rozumý a nedal by mi nějaký nahovno....
freedoma nebo fridoma? smerovy znamena ze "fungujou" jen jednim smerem... skus je otocit a uvidis... Jinak neni na radiu ovladani anteny? to je stejny jako remote ;-)
jj, od Fridoma....jinak to ovládání antény tam je...tak to použiju teda jako ten REMOTE, to by teda bylo,ale s těma RCA to stejně nechápu.
jako otočit myslíš to co strkám do zesáku že mám dát do rádia a naopak??To bude problém...páč je mám už delší dobu rozvedený v autě...zase bych to musel už po několikátý všechno vyndavat....sakra.
jj presne jak pises... to je totiz jediny co me napada...
Taky nechápu kde je problém, RCA jsou Audison connestion, střední dřída, tak že nevím kde je problém, jestli jsou směrové tak to taky netušim, zaptam se prodejce a v pondělí budu věděd víc, když tak nebude problém nechat vyreklamovat.

06.10.2007, 21:22 |
olda2 remote nemůžeš zAPOJOVAT NA VÝVODY NA REPRO.Jedině na plus a to z baterky nebo z iso konektoru radia