Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > PSW 112 C - 230W subwoofer Alphasonik

o Navštíveno 1939x o
o 08.10.2007, 19:57 | .Viki
nevíte někdo kolik je doporučená ozvučnice k tomuto subwooferu?a není náhodou dvoucívkovej?

PSW112
12” ALPHA 100 SERIES SUBWOOFER
Unique Custon-Tooled ALPHASONIK Stamped Steel Basket
Laminated Non-Pressed Pulp Paper Cone
U.V. Treated Pressure Molded Foam Surround
Rated at 230 Watts
93dB Efficency
Frequency Response of 30Hz to 500Hz
Dual 4 ohm 1 -1/2” Voice Coil
8-Gauge Sure-Lok Input Terminals
Mounting Dimensions: Depth: 130mm / 5 1/8”Through Hole: 285mm / 11 1/4” Diameter: 315mm / 12 1/2”

foto k příspěvku  od .Viki

o 08.10.2007, 23:01 | TomasW
dual 4ohm píšou... a jde to vidět i na fotce.
o 08.10.2007, 23:12 | doronel
jj, je to dvoucívka a zde najdeš vše potřebné:
[ Link ]
Bedny stačí přepočítat :-)
o 09.10.2007, 15:29 | .Viki
teď mám na subwoofer zmůstkovanej dvoukanál. Takže na to tenhle woofer nezapojím, nebo se pletu?
o 09.10.2007, 16:45 | radar[CZ]
promiň ...myslím,že Ty si právě ten případ,který přivádí el. servismany v úžas.
Před tím než sáhneš na cokoli v čem je el. proud, dej si prosím pravítko před oči.

No a ktomu zapojení...
- zkus zapojit na každý kanál tvého zesilovače jednu cívku.
nebo
- nech zmůstkováno a zapoj pouze jednu cívku na wooféru (zřejmě nejhlasitější varianta)
nebo
- propoj plus z jedné cívky s mínusem druhé ( vznikne 8 ohm) a volné plus z jedné cívky a mínus z druhé napoj na zmůstkovaný
zesilovač.

o 09.10.2007, 17:27 | .Viki
no nevím co sem pleteš nějaký sahání na něco v čem je el proud, jen mě zajímalo jesti na ten zasilovač napojím tenhle wofer, nic víc, takže si ty rady v prvním odstavci strč někam :), tím tuhle debatu končím a promiň že jsem se ptal na něco tak jednoduchýho když jsi tady TY tak chytrej
o 09.10.2007, 21:33 | alfik
Chlape nenapisal si ani co to je zac ten tvoj dvojkanal tak ako ti mame poradit ci to nan zapojis alebo nie?ale ked das cievky do serie tak urcite ano
o 10.10.2007, 20:53 | kamil306
Viky nevím proč se rozčiluješ, radar má pravdu a ještě ti poradil jak to můžeš zapojit...
o 11.10.2007, 13:06 | radar[CZ]
.Viki ...mno nevím ,ale u průměrně učenlivého psa, který by zde měl přes 900 příspěvkú bych čekal lepší přehled či orientaci.
Nejsem až zas tak chytrej, jen zvedám ty kožený věci co ve spánku zakrývají oči.
o 11.10.2007, 16:25 | .Viki
na začátku mě jen zajímalo jak má být velká ozvučnice ¨, nic víc. To jestli je to dvoucívka nebo ne je vidět na fotce, ale v mnoha eshopech mají fotky jen orientační a navíc jsem přehlédnul ten údaj u popisu wooferu, takže tím asi vzniklo to nedorozumění. Navíc jsem nikdy nepřišel do styku s dvoucívkou tak proto mě zajímalo to zapojení. proto díky za rady atd. a debatu asi končíme.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3981 sekund.