Navštíveno 2007x

Mám objednané toto radi Pioneer DEH-P6900IB.Ctěl bych vědět jak je toto radio dobré mezi audiofily a těmi co rozumí muzice.Máte někdo s tímto rádiem zkušenosti----napište rady,vychytávky či na co si dát pozor nebo co zrovna není u tohoto rádia dobře vymyšlené.Vybíral rádio podle toho že jsem chtěl rádio s graf. displejem a okolo 5,5 tis nakonec jsem trochu připlatil a koupil Pioneer DEH-P6900IB s tím že něco vymyslím do budoucna--nějaký zesik a kompa.
Ted bude zapojený na seriaky ve předu 16,5cm repro s vejškama a 10 cm repro vzadu + v kufru SUBWOFER DEXON 100 wat rms zapojený na zes. ALPINE do můstku.Tak zatím vše.Kdyby měl někdo jiný nápad sem stím je to výtané!
co napsat... mám a jsem spokojený :-) zvukově i výbavou...
To teda rád slyším.Doufám že mě nadchne.
No slyšel jsem že ten displej září jako hovado že oslnuje.Vymyslel jste to někdo?Jde nastavovat jas a kontrast???No kdyby ne tak by tam šla nalepit nějaká tmavší folie na okna a už tak nebude zářit a tím se to vyladí co vy na to???Je to takovej jenom nápad jo:-)
intenzitu podsviceni si normalne nastavíš v továrním nastavení....takže to bych neřešil..:)Hlavně spíš vypínat ten praštěnej reverzní mod displeje-to pak otravuje...