Navštíveno 2335x

Ahoj lidi,
Chtel bych si koupit nejaky slusny radio s MP3 tak kolem 3000 a nasel jsem 2 adepty:
SONY CDX GT310
a
PIONEER DEH-3900MP
Mohli byste mi nekdo poradit, kdo je znate, ktery hraje lip, co ma lepsi funkce, a tak?
Koukal jsem, ze Sony 24-bit prevodnik a Pioneer ma 1-bit s 8-nasobnym prevzorkovanim...
No expert na audio vazne nejsem, tak by me zajimal nazor nekoho zkusenejiho.
Predem dik

15.10.2007, 09:58 |
Escudo | Upraveno: 2007-10-15 09:58:50
nevim jak funkcema, ale zvukově je určitě pio lepší a to jak v případě že budeš hrát jen přes rádio, tak i přes zesík, v těhle ohledech sonky hodně zaostávaj a to nejenom ty levný řady. Nesjem si jistej jestli to tenkrát bylo zrovna 3900MP, ale měl jsem v autě skleněnku tušim že Sony 850ku za cca 12k, pak jsem tam hodil pio za polovniu a najednou krásně čistěj a jasnej zvuk
Mno, ale přece jen cenovka 3000 kč, to bych řekl, že za ty prachy tam moc velké rozdíly nebudou, asi bych vybíral podle toho, které se mi více líbí.
Jednoznačně PIONEER kvůli kvlitě výstupu zvuku.
Já bych bejt tebou přihodil 1 tis. a měl bych PIONEERA jako fík.
už mi rukama prošlo hodně rádií a můžu s jistotou říct, že rozdíly ve zvuku jsou hodně velký, nehledě na kategorii, 3900 je dobrej kousek

15.10.2007, 17:58 |
Fridom | Upraveno: 2007-10-15 17:59:08
Dobře noo, už mlčim :o ))
i kdyby sony melo milion bitovej prevodnik se stonasobnym prevzorkovanim, nechtel bych to ani zadara :)
ja musel, sony mi nesmi ani na oci :)
mel jsem, soused mel, znamej mel - ted mame Pioneery a Alpine B-)
jj, od sony tak televizi, autorádio ne e

16.10.2007, 13:22 |
clown je fakt ze jsem daval do auta nekolik sonek a posledni modely jsou na zvukove lip nez takovy ty MP30 a MP40 .. , ale proste v ty zakladni tride nechci .. , to proti tomu i to JVC za 4000 hralo libove ...
Mé první radio bylo Sony CDX - F 7500 a byl jsem spoky :o)
No hele vydíš to tady sám dej PIONEERA a basta.
Určitě nešlápneš vedle a budeš zvukem překvapen!
he he, 7500 sem míval u táty v autě taky, luxusní design, docela dobrá výbava, ale zvuk žalostnej, to samý se týče toho zesu, před 14 dnama jsem ho kupoval kamarádovi, tak jsem zavzpomínal na starý dobrý časy...
Pioneer uz je objednanej a tesim se na nej!
Diky za posouzeni.
Taky mi teď příde Pio, tak jsem zjedavej jak na tom bude zvukově, když ho každej tak vychvaluje :o)) že Escudo :o))
na mě nekoukej, já už jsem přeběhnul ke konkurenci :o) ale s pio mám jenom dobrý zkušenosti, to jo, jen mě nějak nenadchly ty nový řady až na pár vyjímek jako třeba 88
Escudo :Mno a co pak máš ???
Na druhou stranu jsem neslysel, ze by se nekomu u Sony sral vystup na zesik, brum, ruseni atd...

17.10.2007, 19:13 |
FANDAK | Upraveno: 2007-10-17 19:14:27
No asi proto že SONKU vlastní hodně uživatelů jen krátkou dobu než zjistí že to není vůbec ono co jsi představovali,proto se jim nic neposere.
Tak to jsem zrovna nemyslel. Je skoro pravidlo, ze jak se jen spatne podivas na cinche u pioneeru, tak odejde ochrana a problem je na svete. 95% problemu s rusenim maj radia Pio, a to i drahy modely.
Pio ma prijemnej zvuk, rek bych ze mirne libive pribarvenej.
V tyhle cenovy relaci bych moc velky rozdily necekal a nehledal, Clarion, Pio, Sony atd... vse bude na jedno brdo.
Fridom: jsem na clarinetu 958
hmm nic pro mne ten desing mi nesedí
i kdyby vypadal jako radio AAA, tak ten zvuk za to stojí, ale teda mám ho tejden a je to pecka se spoustou vychytávek, design mě vcelku nadchnul
Nestrašte bábu čur..em.To jsou ty výstupy na tom tak špatně u zn. PIONEER???
Ja osobne jsem videl 3 pio a tady na foru jich muselo probehnout tak 10. A nekdo sikovnej tu daval i navod, co tam odchazi a jak to opravit... A ze to odchazi docela casto, staci pripojit cinch nebo ho jen odpojit o beziciho zesiku a je to spolehlive oddelany. Ono to sice hraje, ale micha se do toho altik, ruseni, moturky, zapalovani, je slyset nacitani mechaniky atd...

20.10.2007, 20:54 |
FANDAK | Upraveno: 2007-10-20 20:55:11
Takže pokud bude opatrnost a vše jak má být tak je o hodně snížené rizkiko porušení RCA???
No a kdo to jakživ viděl připojovat nebo odpojovat kabely od elektroniky když je něco zapnutý!!!