Navštíveno 1577x

ahoj
potrebiji puradit a trochu vysvetlit kudma se dostava ruseni od motoru do audia. jel jsem prvne jenom na radio blaupunkt a obyc repraku. tam jsem si toho brumu vubec nevsiml. pripojil jsem zesilovac do kufru. plus je vedeny od baterie a minus na karu v kufru. cignalove jsou vedene po druhe strane k radiu.
kolem plusoveho vede jeden kanal od zesilovace do prednich dveri.
poradite kde zacit hledat a kde byva nejcastejsi chyba pri montazi.
dik

15.10.2007, 17:50 |
J0hny nikde nehledej a natahni minus primo od baterky ;)

20.10.2007, 21:42 |
koupi | Upraveno: 2007-10-20 21:44:25
pomohlo to nebo ne?nikde to nekříží signálový kabely nebo vedle sebe nejsou,já měl stejnej problém 25cm od sebe napájecí a signálový a problém byl tu.Ta kostra to vyřešit nemusí já to mám taky na kastly a je to v pohodě s zkoušel jsem dát i + - na baterku

20.10.2007, 21:50 |
J0hny mam napajeci,minusovej,remote i signal kabely v jednom husim krku po cely dylce a nic to nedela :)

21.10.2007, 17:04 |
koupi záleží na komponentech já jsem tam měl před tim slabší zesík a nic to nedělalo a to se divim že to nic nedělá jak silnej máš přívod a zesík.
tak udelal jsem nekolik pokusu
prvni jsem odpojil signalovy kabel a pripojil k zesilovaci mp3 prhravac vse OK
mel jsem pujceny odrusovaci filtr a pripojil jsem ho primo u zesilovace a nic se nezmenilo.
da se neco stoho vyvodit
zkusim externi zdroj pro radio
u me nepomohlo ani napajeni radia samostatne primo od baterky... signaly a napajeni se nikde nepriblizi na vic jak na pul metru a i kdyz neslysim sum od motoru ani nic jinyho, tak prozmenu slysim otacky cd v radiu a preskakovani skladeb stoji taky za to :) a netusim uz cim by to mohlo byt, jo menil sem i radio :) nepomohla vymena signalu, napajeni k zesikum je 50 od baterky, minus kostreny na obrousenou kasli, krasnym masivnim sroubem taky 50 primo do zesiku a porad to radio slysim :) kdyz pripojim discmana tak taky slysim jak se to otaci :) uz nevim, na tohle jsem rezignoval

23.10.2007, 22:04 |
koupi jak daleko jsou od sebe napájecí a signálový prostě nejblišší vzdálenost třeba kolem zesíku nebo jinde.signál je vedenej jednou stranou a napájecí 2 stranou nikde se nekříží a píská to jo?zkusil bych vindat rádio napojit signálový kabely a volně položený na sedačkách zapojit na zesík a zkusit abyste se vyhnuli všem cestám,a je vyloučeno pískání pak neni možné že to pískne.
trochu práce dělal jsem to asi 5 vím o čem mluvím
tak problem mozna vyresen
vytahl jsem radio s kastliku a ruseni od motoru stale pretrvavalo. odpojil jsem napajevi iso konektor a pripojil jsem minus na kostru u voklantu a plus jsem tahnul novym kabelem venkem auta k baterce a prestalo to, tak musim koupit napajeci kabely a natahnout je primo k baterii a doufam ze problem bude nadobro odstranen.

30.10.2007, 19:06 |
koupi já mám natažený + i - přímo z baterky a dal jsem tam radši pojistku i když má rádio svojí
koupi : Tou pojistkou jistíš kabel né rádio takže pojistku co nejblíž k baterce mám to taky tak.
dneska mi prisli napajeci kabely k radiu i spojiskou. tak doufam ze to o vikendu zapoji a vse pojede jak ma.
pojistka slouzi k ochrane kabelu. kdyby doslo k poskozeni izolace tak vyleti pouze pojistke ale pokud tam neni muze dojit k vzniceni kabelu a zhoreni celeho auta.

31.10.2007, 20:20 |
Kmoda Mě rušení způsobovalo jen špatné utažení napájecích kabelů v zesilovači.Chce to pořádný kontakt.Už jsem si nevěděl rady až jsem přišel na tohle tak jsem to udělal a paráda.A to mám minus na kostru auta.
diky Kmoda
mrknu na to
o vikendu jsem natahl novy plusovy kontak a je to stejne. ta dalsi viken to budu delat znova.
tak jsem to zase dneska rozdelal a zkousel vse mozne az jsem zisti ze kdyz od radia odpojim kostru tak to presane.
vubec netusim kudma se do radia dostava minusovy pol ale vse funguje.
vysvetli mi to nekdo
ha, tznm ze mas kostrene radio pres ramecek nekam na kostru a dve ksotry ti tam delali smyscku.. cece tovyzkousim taky jestli mi to nepomuze ;)
tak druha kostra jde pres antenu.