Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nevíte kde sehnad, nebo jak se to přesně menuje ?

o Navštíveno 2280x o
o 16.10.2007, 18:53 | Fridom
Je to takovej tmel, kterej když se s nim něco přilepí a strhne se to dolů, tak furt lepí, že se stržená věc dá znovu nalepit.
Mělo by se to prodávat tak že je to takovej váleček nalepenej na papírové pásce, sundá se to s pásky, dá se to např. na dveře, rozplácne se to a na to se dá cokoli přilepit.
Používalo se to např. u světel Audi 80, nebo se s tim lepilo okno u starého mercedesu, nebo s tim měl přilepenej tapec Renault 19.

Kus toho má strejc, ale je to už staré, tak že na prd.
Je to hodně podobné, nebo možná bych řekl i stejné, jako tlumící materiál Sika Damp 630.
Nevíte kde to sehnad ?

o 17.10.2007, 10:47 | noclue
maju to v hifole, lepili sme tym mriezku na basaku.
drzi ako pribita
o 17.10.2007, 14:45 | Fridom | Upraveno: 2007-10-17 14:46:32
a jak pa se to menuje ?
o 17.10.2007, 17:42 | Fridom
a mmt nevšiml jsem si, pokud to má Hifol, tak to mi je prd platné, protože mi to nepošlou do ČR, bohužel :O(
o 18.10.2007, 22:15 | noclue
ako sa to vola neviem, mali toho kotuc,
robia sa tym mriezky na PA bedniach,
skus sa spytat profikov
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4453 sekund.