Navštíveno 1709x

potrebuju udelat plato z mdf do feldy,ale nevim jak to vyresit s tim debilnim zaoblenim.. Nemate návrhy jak to vyresit??? diky

17.10.2007, 22:38 |
MiBa Hoj jukni sem
[ Link ] takhle jsem to řešil já. Je to 28mm MDFka je težká fest ale taky se nerozvybruje a dost unese(což teda nepotřebuješ). Nijak jsem to neoblil poprvé, prostě čistý řezy a teď po inovaci jsem jel přímočarkou jak jsem chtěl.

17.10.2007, 22:40 |
J0hny sakris mas to krasne udelany MiBa!

18.10.2007, 09:37 |
MiBa Děkuji za pochvalu, to mě hřeje u srdíčka :D. Teď mám kufr rozebrenej a pořádně tlumim. A mdfku ještě kapku oříznu páč sem tam ťuknu o ní dveřma a ten béžovej fleece je kapku zelenej.
Miba: Pěkná práce, jen mi tam nesedí ty 3neony na tom platě. jinak pěkné... :-)

18.10.2007, 10:08 |
SIS
no nevypada spatne, ale 1200 do toho nedam...

18.10.2007, 11:17 |
MiBa Collin: Ty 3 neony jsem tam měl dřív, měl jsem to potažený dřív koberce dnes tím fleecem.
To plato za 1200 je fakt moc, za to koupíš celou desku mdfky 28mm a ještě jen za 700Kč.
Nebo můžeš tu desku něčim podložit nebo dolaminovat ty platy po bokách na c sloupkách.
Miba: kde jsi kupoval ten fleece? vypada to tam docela pekne ;) Jo a jak mas tu diru v plate...lepsi bass reflex? (oproti tomu kdyz to plato je cele a je to "uzavrene") A nevadi ti, ze je videt do kufru?

18.10.2007, 21:03 |
MiBa mr.brain: páč jsem z havlíčkova brodu tak jsem se prvně scháněl tady ale nebyl tak jsem jel do jihlavy a tam v prioru a jednom zastrčenym krámku maj hafo barev. A právě jsem zjistil, že kamarád má holku co šije deky, přehozy na koně a právě z toho fleecu, má paletu snad 100 barev. Akorát je blbý že odběr musí být 10m2 a to stačí na celý auto.
Nějak teorii hifi úplně neholduju, základ znám ale ...
Prostě udělal jsem plato právě takhle vyřezaný páč je to hezčí :D a nějak jsem nepoznal že by to hrálo hůř. Akorát co je znát tak bass reflexový nátruby na subwooferu v rezervě. To jsem značne poznal a kor když vyndám rezervu to fakt fouká jak blázen. Právě mám celej kufr vyndanej a dělám ho znova v laminu nebo spíš jen na basák.
A co se týče koukání do kufru tak nevím, moc tam není vidět a hlavně mimo hifi tam nikdy nic nebylo. joo vlastně trojúhelník
Antonio: ja som mal jedno vo felde. Len je teraz odložené u kamaráta tak zajtra ho môžem odfotiť a poslať ti ho. Sú tam ale dve oválne a dve gulaté diery, rozmery presne neviem, obtiahnuté do červenej farby. Zajtra to sem dám a uvidíš. Bolo by zadarmo. Mne je už nanič.
to by bylo super., alespon pro inpiraci...
diky
Malý problém s fotoaparátom. Zajtra poobede to tu na 100% máš.
Musím sa ti ospravedlniť, ale foták je ešte stále v oprave. Velmi ma mrzí, že to tu ešte nie je.
kdyztak to fotni mobilem.jen pro predstavu. diky