Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Plato z MDF do feldy

o Navštíveno 1709x o
o 17.10.2007, 22:05 | Antonio
potrebuju udelat plato z mdf do feldy,ale nevim jak to vyresit s tim debilnim zaoblenim.. Nemate návrhy jak to vyresit??? diky

o 17.10.2007, 22:38 | MiBa
Hoj jukni sem [ Link ] takhle jsem to řešil já. Je to 28mm MDFka je težká fest ale taky se nerozvybruje a dost unese(což teda nepotřebuješ). Nijak jsem to neoblil poprvé, prostě čistý řezy a teď po inovaci jsem jel přímočarkou jak jsem chtěl.
o 17.10.2007, 22:40 | J0hny
sakris mas to krasne udelany MiBa!
o 18.10.2007, 09:37 | MiBa
Děkuji za pochvalu, to mě hřeje u srdíčka :D. Teď mám kufr rozebrenej a pořádně tlumim. A mdfku ještě kapku oříznu páč sem tam ťuknu o ní dveřma a ten béžovej fleece je kapku zelenej.
o 18.10.2007, 10:03 | Collin
Miba: Pěkná práce, jen mi tam nesedí ty 3neony na tom platě. jinak pěkné... :-)
o 18.10.2007, 10:08 | SIS
o 18.10.2007, 10:19 | Antonio
no nevypada spatne, ale 1200 do toho nedam...
o 18.10.2007, 11:17 | MiBa
Collin: Ty 3 neony jsem tam měl dřív, měl jsem to potažený dřív koberce dnes tím fleecem.

To plato za 1200 je fakt moc, za to koupíš celou desku mdfky 28mm a ještě jen za 700Kč.

Nebo můžeš tu desku něčim podložit nebo dolaminovat ty platy po bokách na c sloupkách.

o 18.10.2007, 20:01 | mr.brain
Miba: kde jsi kupoval ten fleece? vypada to tam docela pekne ;) Jo a jak mas tu diru v plate...lepsi bass reflex? (oproti tomu kdyz to plato je cele a je to "uzavrene") A nevadi ti, ze je videt do kufru?
o 18.10.2007, 21:03 | MiBa
mr.brain: páč jsem z havlíčkova brodu tak jsem se prvně scháněl tady ale nebyl tak jsem jel do jihlavy a tam v prioru a jednom zastrčenym krámku maj hafo barev. A právě jsem zjistil, že kamarád má holku co šije deky, přehozy na koně a právě z toho fleecu, má paletu snad 100 barev. Akorát je blbý že odběr musí být 10m2 a to stačí na celý auto.

Nějak teorii hifi úplně neholduju, základ znám ale ...
Prostě udělal jsem plato právě takhle vyřezaný páč je to hezčí :D a nějak jsem nepoznal že by to hrálo hůř. Akorát co je znát tak bass reflexový nátruby na subwooferu v rezervě. To jsem značne poznal a kor když vyndám rezervu to fakt fouká jak blázen. Právě mám celej kufr vyndanej a dělám ho znova v laminu nebo spíš jen na basák.

A co se týče koukání do kufru tak nevím, moc tam není vidět a hlavně mimo hifi tam nikdy nic nebylo. joo vlastně trojúhelník
o 19.10.2007, 18:13 | scscar
Antonio: ja som mal jedno vo felde. Len je teraz odložené u kamaráta tak zajtra ho môžem odfotiť a poslať ti ho. Sú tam ale dve oválne a dve gulaté diery, rozmery presne neviem, obtiahnuté do červenej farby. Zajtra to sem dám a uvidíš. Bolo by zadarmo. Mne je už nanič.
o 20.10.2007, 00:49 | Antonio
to by bylo super., alespon pro inpiraci...
diky
o 20.10.2007, 18:45 | scscar
Malý problém s fotoaparátom. Zajtra poobede to tu na 100% máš.
o 22.10.2007, 20:17 | scscar
Musím sa ti ospravedlniť, ale foták je ešte stále v oprave. Velmi ma mrzí, že to tu ešte nie je.
o 25.10.2007, 15:25 | Antonio
kdyztak to fotni mobilem.jen pro predstavu. diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4364 sekund.