Navštíveno 2220x

Chtěl bych trochu oživit basy v autě. Mám "super-mega-hustej" zesilovač s "brutálním" výkonem asi 150W v můstku, takže by si s tímhle SW mohl rozumět. Nečekám zázraky, poslouchám tak nějak všechno. Jestli dobře počítám, tak i BR "bedýnka" pro něj by stačila asi 30l. Co vy na to ??

A co je to přesně za woofer??
Ehmmm to jsem jaksi zapomněl napsat - AW08, ten nejmenší z nové řady.
No citlivost nic moc. Do budoucna bych dal lepší zesilovač.
Souhlas, ale je to jeden z těch levnějších. Jaxem psal, nečekám zázrak, ale hrát by to mohlo aspoň nějak normálně, co :-). Nebo co jinýho v téhle ceně (i použitýho) ? Levnější jsou snad jen Dexony, ale tady na ně všichni "pějou chválu" a snad taky nějaké noname SW.
Takze ty shanis jen 8 basak?
Nejen 8", ale příjde mi zbytečný pořizovat si 10" nebo 12" basák, který bude mít 300W a víc, když mám zes jen 150W (stačí mi, upgrade nehrozí), a který by ho třeba taky "neukočíroval".
Ten Axton je v pohodě. Na ten FireWorks nebo co to je se vy*er.
No jasně, Fireworks byl jen jako příklad noname SW. Asi půjdu do toho Axtona.

22.10.2007, 07:43 |
Pietro | Upraveno: 2007-10-22 07:43:49
jj Axton hraje za ty peníze dobre. Ten ruzovej hnus FireWorks urcite ne!
Jinak kdybys chtel 20cm subík,mam GZHW 20X je super kompaktní: 10L-uzavrenka,nebo 16L br, ale chce to na nej tak 0,5kW
Mno, asi to jistí ten axton, 500W opravdu nemám
Nevhodnější sw na tvuj zesilovač bych viděl u-dimension JR1004, kompaktní vhodný do všech typů ozvučnic, nenáročný na zesilovač s překvapujícím zvukem, meme ho skladem , pokud by si měl otázky další, kontakt pod nickem
Caliber CWP 8 za 800CZk nechceš? 100 W RMS, v uzatvorenej 14 litrovej hral pekne...