Navštíveno 1802x

Máte někdo zkušenosti nebo informace jak by měl fungovat tento "procesor" pro originální autorádia. Potřebuji nějak vyřešit muziku v BMW ale rádio je integrované s počítačem a navigací takže jej nelze vyhodit a druhý okruh s jiným rádiem se mi moc nechce neboť jednak není místo a přestane fungovat ovládání na volantu atd..

23.10.2007, 08:51 |
Smrada (M)
Tohle by me take zajimalo

24.10.2007, 09:27 |
Pavel02 | Upraveno: 2007-10-24 09:28:32
Mě taky, něco jsem si o tom přečetl, ale není nad praktické rady a zkušenosti. Obávám se, že u nás to zatím ale moc lidí nepoužilo.

24.10.2007, 11:43 |
Shr3k Samovyměřovací ekvalizér s kompenzátorem zpoždění a autokalibrací vstupního signálu. Jedinou nevýhodou u těchto všech ekvalizérů (JL Audio Clean Sweep, RF Sixty, Alto Drive) je, že se kalibrují na jednu hlasitost, která se musí stabilně na rádiu nastavit. Samotná regulace hlasitosti se pak děj pomocí dálkového ovládání (ať už drátového nebo bezdrátového).

24.10.2007, 11:45 |
Shr3k Pokud někoho zajímá PDF anglický návod, můžu zaslat na vyžádání.

24.10.2007, 12:39 |
m1tv ted k tomu bylo povidani v časaku autohifi nebo jak se to menuje nedavno se tu probiral
to Shr3k :
prosím pošli mi ten návod budu to nejspíše kupovat tak ať vím co to umí
P.S. kde se to dá koupit u nás?
A ještě jeden dotaz.
Chci to použít v BMW x3 kde je soundsystem Professional tzn. z rádia které musím zachovat vede mě nejasný spletenec drátů s neidentifikovatelným signálem k zesilovači BMW. Z toho už vedou jakoby v "aktivu" dráty zvlášť k výškám, středům a k basům které jsou !pod sedačkou.
Netušíte kde se dá napíchnout na plnohodnotný výstup kam bych připoji výše zmíněný procesor?

24.10.2007, 22:09 |
Shr3k Mezi rádio a zesilovač (ten odpojit, nebo odmontovat). Korektní výstupy je nutné nalézt, PXE umí jak asymetrické (cinch) nízkoúrovňové, tak symeterické vysokoúrovňové na reproduktory. Odhaduju, že mezi rádiem a zesilovačem bude nějaké 2-3V symetrické (tzn + a -, nikoliv + a zem).
Nemáte někdo zkušenosti s BMW audiem - jak je řešené propojení mezi Hlavní jednotkou (rádiem) a zesilovačem BMW? Mě se tam nějak nepodařilo naměřit něco smysluplného :-( co se dá považovat za audiosignál. Je tam svazek cca 15 vodičů - neřešil jste to už někdo?
díky