Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pár otázek prosím o radu

o Navštíveno 1951x o
o 23.10.2007, 16:31 | Tweety_xx
Měl bych pár otázek prosím o rady.

Tak začnu tou první a od té se budou odvíjet další.

1. Jakou bednu na woofer by jste doporučovali do kabria. uzavřenou, nebo basreflex? Zástavba bude za předníma sedačkama je jen dvoumístné.

o 23.10.2007, 18:25 | Majk-fox
No, podle toho, co posloucháš za muziku a jestli se ti líbí přesný a tvrdý basy a nemáš moc místa, tak uzavřenku, pokud ti vyhovuje větší tlak, na úkor pomalejších basů a větší ozvučnice, tak pořiď bassreflex. Samozřejmě neříkám, že bassreflex neumí zahrát přesný basy dneska už jde vývoj dopředu. Ale pořád platí pravidlo poslechni a rozhodni takže to musíš vyzkoušet, pokud se ti teda jedná alespoň trochu a kvalitu basového přednesu.
o 24.10.2007, 10:14 | Big_Max
Jak napsal Majk-fox, hodně záleží na tobě a na tom jakej máš basák a u cabra je taky dost duležitej prostor. Ale jelkož je cabro otevřený tak ja bych, pokud to bude kvuli předchozím věcem co jsem psal možný, dal BR jelikož udělá větší tlak.
o 24.10.2007, 11:46 | prohifi.cz
taky bych dal BR a vybirat neco vyzkouseneho, co umi i v BR zahrat hodne dobre, jsou takove basaky... kdyztak cvakni na ICQ
o 24.10.2007, 12:43 | Tweety_xx
Tak tím pádem má další otázku.

Hodně ale opravdu hodně uvažuju o basáku RF P2 [ Link ]

A proto se teda i zeptám jakou ozvučnici by jste teda dali do kabra na tenhle basák. No a místa moc není.
No a tenhle basák dle manuálu na uzavřenku potřebuje necelých 30a na BR něco mám dojem přes 50.

A poslouchám hodně hip hop, RnB ale poslechnu si kde co i rock a nebo nějaké ty tucárny. Mám celkem rád když to pěkně basuje a myslím že tenhle reprák by to mohl zvládnout .

co si o tom myslíte???
o 24.10.2007, 19:51 | Tweety_xx
prosím to se mi k tomu nikdo nevyjádří? Mysím si že tu jsou lidi, kteří mají dost velké znalosti aby mi mohli pomoct.
o 24.10.2007, 21:10 | trance_dj | Upraveno: 2007-10-24 21:11:49
Pokud mohu radit, tvoje volba a domenky jsou spravne. SW Rockford jsou idealni svymi hudebnimi vlsatnostmi pro cele spektrum hudebnich zanru. Neztraceji ani v jenom a tudis nezbyva nic jineho, nez volit sw RF.

Kdybys zadal o vice rad, existuje vhodnejsi forum - presneji forum urcene pro fanatiky Rockford Fosgate ( ale i Lightning Audio ) , kde ti poradi a daji vice duvodu pro volbu RF.

Klikni na tento link [ Link ]
o 25.10.2007, 15:37 | Majk-fox
Tweety-xx: NA HIP-HOP potřebuješ sw, který umí zahrát hodně hluboký a temný basy a tak jestli máš místo nazbyt, mohl bys použít i 15" v bassreflexu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3079 sekund.