Navštíveno 1951x

Měl bych pár otázek prosím o rady.
Tak začnu tou první a od té se budou odvíjet další.
1. Jakou bednu na woofer by jste doporučovali do kabria. uzavřenou, nebo basreflex? Zástavba bude za předníma sedačkama je jen dvoumístné.
No, podle toho, co posloucháš za muziku a jestli se ti líbí přesný a tvrdý basy a nemáš moc místa, tak uzavřenku, pokud ti vyhovuje větší tlak, na úkor pomalejších basů a větší ozvučnice, tak pořiď bassreflex. Samozřejmě neříkám, že bassreflex neumí zahrát přesný basy dneska už jde vývoj dopředu. Ale pořád platí pravidlo poslechni a rozhodni takže to musíš vyzkoušet, pokud se ti teda jedná alespoň trochu a kvalitu basového přednesu.
Jak napsal Majk-fox, hodně záleží na tobě a na tom jakej máš basák a u cabra je taky dost duležitej prostor. Ale jelkož je cabro otevřený tak ja bych, pokud to bude kvuli předchozím věcem co jsem psal možný, dal BR jelikož udělá větší tlak.
taky bych dal BR a vybirat neco vyzkouseneho, co umi i v BR zahrat hodne dobre, jsou takove basaky... kdyztak cvakni na ICQ
Tak tím pádem má další otázku.
Hodně ale opravdu hodně uvažuju o basáku RF P2
[ Link ] A proto se teda i zeptám jakou ozvučnici by jste teda dali do kabra na tenhle basák. No a místa moc není.
No a tenhle basák dle manuálu na uzavřenku potřebuje necelých 30a na BR něco mám dojem přes 50.
A poslouchám hodně hip hop, RnB ale poslechnu si kde co i rock a nebo nějaké ty tucárny. Mám celkem rád když to pěkně basuje a myslím že tenhle reprák by to mohl zvládnout .
co si o tom myslíte???
prosím to se mi k tomu nikdo nevyjádří? Mysím si že tu jsou lidi, kteří mají dost velké znalosti aby mi mohli pomoct.

24.10.2007, 21:10 |
trance_dj | Upraveno: 2007-10-24 21:11:49
Pokud mohu radit, tvoje volba a domenky jsou spravne. SW Rockford jsou idealni svymi hudebnimi vlsatnostmi pro cele spektrum hudebnich zanru. Neztraceji ani v jenom a tudis nezbyva nic jineho, nez volit sw RF.
Kdybys zadal o vice rad, existuje vhodnejsi forum - presneji forum urcene pro fanatiky Rockford Fosgate ( ale i Lightning Audio ) , kde ti poradi a daji vice duvodu pro volbu RF.
Klikni na tento link
[ Link ]
Tweety-xx: NA HIP-HOP potřebuješ sw, který umí zahrát hodně hluboký a temný basy a tak jestli máš místo nazbyt, mohl bys použít i 15" v bassreflexu.