Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Odhlučnění od okolního světa

o Navštíveno 2075x o
o 23.10.2007, 21:12 | Camry2,2
Ahoj fšici. Prolezl jsem forum, hledal ohledně tohoto tématu, ale většinou se zde řešilo tlumení s ohledem na zpevnění dílů a zabránění rezonancím. Chtěl bych však dosáhnout v interiéru ztišení od okolního světa. Poraďte jaké materiály jsou pro tuto funkci nejvhodnější. Mockrát díky.

o 24.10.2007, 11:52 | Shr3k
To co používají výrobci. Butylová vrstva s hliníkovou fólií a na to nalepená pěnová guma. Řečeno slovníkem Dynamatu, Dynamat Xtreme [ Link ] a Dynaliner [ Link ] .
o 24.10.2007, 12:07 | Fridom
[ Link ]

Výrobce: Dynamat
Typ: TAC MAT

Specifikace:

Osahuje jeden kus TacMatu o velikosti 81,3 x 137,2cm pro použití na stropech, podlahách, upravených plochách, uvnitř čalounění, reprobeden či uvnitř dveřních sloupků.
TacMat využívá vědecké postupy na to, aby přemohl dvě nepříjemnosti, které ničí vaši pohodu při řízení: hluk a horko. Stejná technologie využívaná u leteckého materiálu dává TacMatu izolační vlastnosti lepší než laminát. TacMat má navíc lepší vlastnosti omezující vstup hluku, než jakékoliv jiné materiály, které jsou 10x težší! Termo-akustický materiál využívaný pro pilotní kabiny je schválený DOT FMVSS 302 a splňuje požadavky americké federální letecké regulace (Federal Aviation Regulations). TacMat používá unikátní technologii, která zabraňuje jakkoliv hlasitému zvuku vniknout do interiéru vašeho vozu.

Tento materiál mi byl doporučen že by měl bejt jeden z nej. proti hluku z venčí, prodejce to má vyskoušené, prej :)

foto k příspěvku  od Fridom

o 24.10.2007, 12:15 | Deaf.as.a.post
ja jsem tlumil vnejsi i vnitrni plech prednich dveri Sikadampem a hluk z venku se snizil, kufr jsem vytlumil 2 mm Tecsoundem a zezadu od te doby neslysim zadnej hluk od pneu a tlumicu atd. Celkove se hluk v aute snizil tak o 30 procent ne-li vic. takze rezonance i hluk ok, tot moje zkusenost
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3579 sekund.