Navštíveno 1901x

Cau lidi.. Porterboval bych radu.. jak urcim potrebny objem boxu pro SW? Predem diky za kazdou radu

24.10.2007, 21:03 |
Yawor podle TS parametrů dodávaných k SW
aha..tak to je horsi. Mam 2 SW,ale bohuzel no name a no papiry. vim jen vykon 2x 300w

24.10.2007, 21:37 |
Duris hod fotky a treba je nekdo pozna... teda jestli to neni nakej Hadex... to pak nema cenu ani tu bednu pocitat..

24.10.2007, 21:38 |
Yawor | Upraveno: 2007-10-24 21:38:28
pokud je to noname tak bych nevěřil ani tomu výkonu :o)
Pokus hledat na noname webu si asi učinil....
Takže každá rada drahá....
Nejefektivnější varianta je zbavit se jich a koupit něco známého, podle Tvých požadavků a zbytku sestavy...
Takhle bys zbytečně laboroval, zkusil něco od voka,a zjistíš, že je to strašný. Tak bednu předěláš a ono to bude ještě o něco horší ;o)
Chlapi dik... asi mate pravdu... poslu je k ledu a vezmu neco rozumejsiho. ve predu mam kompo od Impactu a do zadu bych chtel nejake 3 pasmovy koax + 1 sub. Ty koax a sub. bych zivil 4 kanakl. zesilovacem ( sub v mustku). Co vy nato,mohlo by to fungovat?? Uvazuju o Spectronu.
jasně že by to tak fungovalo, ale pro lepší kvalitu poslechu bych přes ten zesík hnal přední kompa a SW, zadní repro z rádia ...

25.10.2007, 12:38 |
Rali jestli ti muzu poradit nejdriv zkus predni repra a sub.oboji to nech na zesiku a uvidis jak budes spokojeny.kdyz ne,tak si prikup.

25.10.2007, 14:26 |
Michal_Jar | Upraveno: 2007-10-25 14:28:16
A mohli by jste mi neco doporucit? Nejaky sub.a k tomu nejaky zesak? Bylo by to do Golfa III. A jeste dotaz.. na radiu (sony MP40 )mam 6 vystupu RCA. Co se stane kdyz pripojim na ten zesak jen 2? Ostatni 4 zustanou volne. Bede mi to hrat i ty zadni repra pouze z radia??
Napiš mi, rád ti vše zodpovím, poradím ... :-)
Pavel