Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaké 6x9 repro

o Navštíveno 1796x o
o 27.10.2007, 09:40 | MiBa
Zdravím, prosim vás co by jste mi poradili dát do plata za ovály 6x9. Mám tam teď Mutanty NW69SPX(výtez testu v autohifi někdy 2004) a Hertze DCX 690. Všicí jsou zatím na zesilovači Helix DB 4. Ale chci jedny prodat a mít tam jen jedny ale který jsou lepčí? Nebo prodat oboje a koupit něco jinýho. Ale co? Chci hlavně dobrý zpracování: myslím tím aby drátky k výškáčům při velký výchylce memrány ne'tukaly. Díky za rady.

o 29.10.2007, 01:22 | audioves.cz
Ja bych prodal oboje a koupil neco o tridu vyse.

Pokud by si zvazoval novy, muzu nabidnout ovaly 10x7 od DLS [ Link ] za lepsi cenu 3000kc. Repra jsou nove, se zarukou.

Dalsi zajimy kousek jsou Powerbass Evolution ES-692X [ Link ] , jejich zajimavosti je smerovatelnej vyskovej reproduktor.

o 29.10.2007, 09:09 | MiBa
Tak jsem jukl na tvoje stránky a zalíbily se mi tyhle powerbassy:
[ Link ]
a nebo ty sinus livy komponentní. Nebo by bylo lepší dát do plata normální komponentní 16ky ? Díky
o 29.10.2007, 09:47 | audioves.cz
Ty ovaly jsou schopny zahrat vestsi hloubky diky vetsi plose membrany. Takze pokud mas i SW urcite postacej 165mm kompa, pokud SW neplanujes, tak bych se priklanel k ovalum.
o 29.10.2007, 12:50 | MiBa
Mám SW a vepředu komponentyní 16ky. A v tom platu právě 2 páry oválů. Ty powerbassy se mi líběji opravdu i vzhledově. Asi do nich půjdu. Ale nejdřív rozprodám co tam mám. Díkes
o 06.11.2007, 14:16 | mášor
Ahoj, já bych si dovolil zneužít toto téma a přidal bych se s prosbou o podobnou radu: Dosloužily mi v zadním platu Xplody 6x9 a rád bych tam viděl něco lepšího. V kufru mám SW a tak požadavky na basy nejsou až tak vysoké, jde o kvalitní zvuk a odolnost. Mám i plato bez děr, tudíž bych mohl použít také repro jiného tvaru, ale ty ovály se mi zdají dobré. Jsou však krmeny jen rádiem s reklamními 4x52W a zesilovač zatím neplánuji. Představa o ceně je cca 2 - 2,5 tis.
o 07.11.2007, 10:01 | audioves.cz
Pokud by sly jen pres radio tak bych volil neco v tomto stylu:

HELIX DARK BLUE 69.1 [ Link ]
Powerbass S693 [ Link ]
Hertz DCX 690 [ Link ]
o 07.11.2007, 13:47 | mášor
OK, díky, poslal jsem mail.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3321 sekund.