Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jake repro dozadu??

o Navštíveno 2051x o
o 28.10.2007, 12:46 | DaveX
Chci se zeptat jaké repro je nejlepší pořídit si dozadu.. jestli komponentní nebo koaxiální.. a hlavní jestli ovály nebo "kulaté" předem dík za odpovědi..

o 28.10.2007, 12:52 | MaxxT
myslim ze je lepsi si koupit kvalitnejsi repra dopredu a na zadek se vykaslat.. :-) dal taky zalezi kam je chces dat.. jestli plato nebo dvere nebo nejakej original uchyt.. vim ze treba bmw se da poridit redukce neco jako tohle viz obrazek .. :-) chce to lepe rozepsat co od toho ocekavas a taky kolik penez to ma stat.

foto k příspěvku  od MaxxT

o 28.10.2007, 12:57 | DaveX
Myslím to obecně,jestli jsou lepší nějaké kompa nebo tak. S výběrem repra si poradím. A do plata je chci dát.. mám Kenwood KFC-1750S viz obr.. tak si myslím že tyhle tam stačí a budu se starat víc o předek :)

foto k příspěvku  od DaveX

o 28.10.2007, 13:48 | michal_smsmsm (A)
vem to tak ze ovaly, diky vetsi plose membrany budou mit vzdycky vis basu nez 16,5 repro... takze jestli chces podporit zvuk necim ze zadu asi bych volil ovaly...
o 28.10.2007, 14:37 | xxfavo
Podle me bych tady ty repra vubec nepouzil.Rekl bych,ze to najsou ani dvoupasmovy.Ale tak za zkousku clovek nic neda pokud ti lezi doma.
o 28.10.2007, 16:35 | BeesWax
dozadu stopro ovaly a to bud od hertze nebo helix..pomer ceny vykon uplne nejlepsi vykon
o 28.10.2007, 16:35 | BeesWax
nejlepsi koupe**:o)
o 28.10.2007, 17:22 | DaveX
Oukej :) tak mi poraďte přímo nějaké typy.. nemusí být drahé pro začátek :) jsem student na výšce ale nevím jak dlouho a pod stromeček dostanu felinu :P tak ať to trochu hraje :)
o 28.10.2007, 18:17 | noclue
sam si tvrdil, ze "S výběrem repra si poradím. " takze radit Ti je asi skoda casu a energie
o 28.10.2007, 18:48 | DaveX
se značkou hertz a helix nemám zkušenosti tak se ptám.. mně osobně se líbí tyhle [ Link ]
o 28.10.2007, 19:21 | BeesWax
[ Link ] můžu doporučit mam je..hrajou krásně
o 29.10.2007, 01:04 | audioves.cz
Prave ze obecne se neda rict jestli je lepsi na zadek dat ovaly nebo kompa nebo koax 165mm. To vzdy zalezi na tom ceho tim chces docilit.

Pokud hledas zajimavy ovaly, tak muzu nabidnout HELIX DARK BLUE 69.1 nyni za akcni cenu ! [ Link ]
o 29.10.2007, 06:25 | Petura
v tomhle případě bych řek, že jde o to a by auto dělalo co největší hluk za co nejmíň peněz, tak na značce ani tak moc nezáleží, takže si do zadu dej ovály třeba od Sencora a s nějakou hrombednou to udělá slušnej bordel ...
o 29.10.2007, 09:37 | DaveX
Petura: o to mi právě nejde, SW mám..Chi mít prožitek z té hudby a ne jen poslouchat duc duc a za rok mít vyčištěný mozek..Rozhodl jsem se že tam dám ty kenwoody na nějakou dobu a pak si koupím kompa..
o 29.10.2007, 10:41 | SEKIN
Pokud chceš mít prožitek z hudby tak dej ty kenwoody nějakýmu kámošovi a vůbec je tam nedávej. Ty totiž nejsou ani komponentní, ani koaxiální ale dual cony, což jsou repra bez výšek a ten trychtýřek výšky nenahradí, i když jako by měl. Pokud je tam dáš, tak nevím proč si začal slovy "Chci se zeptat jaké repro je nejlepší pořídit si dozadu" , když sis stejně poradit nenechal.
o 29.10.2007, 10:46 | DaveX | Upraveno: 2007-10-29 10:47:20
neboj se,nechal jsem si poradit.Nikde jsem ale nenapsal že si to hned koupím.prostě jsem chtěl vědět jak se věci mají a po názorech jsem se rozhodl že tam budu dávat komponentní,bohužel studuju a mé finance nejsou bezedné :) tak promiň jestli se tě to nějak dotklo :)
o 29.10.2007, 11:00 | SEKIN
mě se určo nic nedotklo :-)))
jenom, prostě tvrdím ,že dual cone repra bych nedal ani tchýni do Wartburga.
I když mají pěknej design :-)))
o 29.10.2007, 11:13 | DaveX
A slyšel si je hrát?? to není žádný dual cone někde z tržnice,sice to není ono jak si myslíš, ale do teď jsem s něma byl spokojený,nějakou dobu tam vydrží pak si koupím ty kompa :) po vánocích snad :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3286 sekund.