Chci taktéž vyměnit stávající audio ve feldě za něco lepšího jelikož stávající situace v podání předních origo 13", zadních 165mm pioneerů a rádia panasonic na kazety je opravdu zoufalá. Od vás bych tedy chtěl poradit co tam dát. Předem upozorňuji, že do toho nechci dávat moc peněz, protože auto stojí 90% času ve velmi nebezpečné zóně, takže nechci nijak upozorňovat na to co v autě je a hlavně když už to někdo navštíví, tak ať to není taková rána.
Takže rádio pravděpodobně bude Pioneer DEH3900MP
[ Link ] a k němu přední 165mm kompa do dvěří a zadní 6x9" koaxy do plata. Jako favority mám zatím vybrané repro od Hertze v podobě předních DSK165
[ Link ] a zadních DCX690
[ Link ] . Dle zkušeností uživatelů hrají opravdu skvěle, což se od Hertze dá taky čekat. Další variantou by byly Crunche GTS 6.5C(i) a GTS693, ale ty Hertz budou nejspíš lepší. Hodil by se nějaký názor někoho kdo je má, protože pokud budou hrát opravdu pěkně, zůstaly by jen na rádiu. Jestli by to bylo zbytečně slabé, hodil bych tam přinejhorším i nějakou sestavu 4+1 s subem navíc aby se posílily z těch 20w co dá rádio alespoň na 60 či víc. Nechci žádný skákací auto podle hudby, ale aby to dost slušně zahrálo. Poslouchám celkem cokoli, takže to nepůjde stylizovat pouze pro tucárny nebo něco jiného, ale každopádně mám rád čistou hudbu s basy na vhodné hranici a ne aby mi drnčely skla.
Co by jste tedy doporučili? Bude tato "sestava" dobrá? Nebo tam mám rovnou šoupnout ještě i ten zesák a sub, případně jiné repro?