Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro felda

o Navštíveno 1738x o
o 29.10.2007, 19:05 | Rabbit-IC
Ahojte stojim před vyberem předních 2 pásmových repro do felicie a zadních oválu asi 3 pásmovích když sem viděl nabídku uúplně sem se zděsil mužete mi něco doporučit nechci žadny shit ale zase nechci za to dát 20 tisíc děkuji

o 29.10.2007, 19:21 | fabi
čau přední repro bych měl na prodej
[ Link ]
o 29.10.2007, 19:38 | JAG
tak ja mam ve felde ve predu Dragster DS 632 ale asi bych tam dal tetkon neco jiniho hlavne tam nedavej 13 koax ti jsem tam mel a jak hrajou 16 kom tose neda proste porovnat a to to ma zapojeni vsechno na org radiu skoda (model netusim) 2 x30 a vzadu mam Hertz DCX 690 a spokojenos jeste tam dam do konce tejdne naky lepsi radio uvazuju o Pioneer DEH-P5900MP a casem a hlavne z penezma zesik a HIFONICS BX 12D2 (tenu z mam doma) jo jinak ma feldu v kombiku
o 29.10.2007, 20:07 | Rabbit-IC
to Fabi a proč je prodáváš celkem bych měl zajem o ty Magnat Bull Power 1320 neslevil bys stovku ?
o 29.10.2007, 20:47 | fabi
jen proto,ze se prodávalo auto a byla by skoda to tam nechat a me se nehodi... kdybys je teda chtel za 600,- tak ti je necham,kdyztak pisni na mobil 737500110 a domluvili bychom se
o 30.10.2007, 08:31 | CarMedia.cz
ahoj, můžu ti vřele doporučit Powerbass S-5C [ Link ]
o 31.10.2007, 17:09 | Zbyšek
Chci taktéž vyměnit stávající audio ve feldě za něco lepšího jelikož stávající situace v podání předních origo 13", zadních 165mm pioneerů a rádia panasonic na kazety je opravdu zoufalá. Od vás bych tedy chtěl poradit co tam dát. Předem upozorňuji, že do toho nechci dávat moc peněz, protože auto stojí 90% času ve velmi nebezpečné zóně, takže nechci nijak upozorňovat na to co v autě je a hlavně když už to někdo navštíví, tak ať to není taková rána.
Takže rádio pravděpodobně bude Pioneer DEH3900MP [ Link ] a k němu přední 165mm kompa do dvěří a zadní 6x9" koaxy do plata. Jako favority mám zatím vybrané repro od Hertze v podobě předních DSK165 [ Link ] a zadních DCX690 [ Link ] . Dle zkušeností uživatelů hrají opravdu skvěle, což se od Hertze dá taky čekat. Další variantou by byly Crunche GTS 6.5C(i) a GTS693, ale ty Hertz budou nejspíš lepší. Hodil by se nějaký názor někoho kdo je má, protože pokud budou hrát opravdu pěkně, zůstaly by jen na rádiu. Jestli by to bylo zbytečně slabé, hodil bych tam přinejhorším i nějakou sestavu 4+1 s subem navíc aby se posílily z těch 20w co dá rádio alespoň na 60 či víc. Nechci žádný skákací auto podle hudby, ale aby to dost slušně zahrálo. Poslouchám celkem cokoli, takže to nepůjde stylizovat pouze pro tucárny nebo něco jiného, ale každopádně mám rád čistou hudbu s basy na vhodné hranici a ne aby mi drnčely skla.
Co by jste tedy doporučili? Bude tato "sestava" dobrá? Nebo tam mám rovnou šoupnout ještě i ten zesák a sub, případně jiné repro?
o 31.10.2007, 18:53 | CarMedia.cz | Upraveno: 2007-10-31 19:00:31
zbyšku, ozvi se mě na ICQ 306011919, můžeme to probrat.. kompa DSK jsou ale jedny z nejhorších, po kterých jsi mohl šáhnout..
o 01.11.2007, 12:30 | audioves.cz
Nerek bych, ze jsou jedny z nejhorsich ale pravda je ze bych taky sahnul spis po necem jinem. DSK maji hodne ukriceny vejsky.

Jak uz psal pasatak vejs, sel bych spise do Powerbass S-5C (maji 25mm hedvabnou vejsku, pro poslech daleko prijemnejsi) [ Link ] a k tomu ovaly Powerbass S693 [ Link ]

Dalsi zajimavou alternativou je Helix Dark Blue. Na tyto repra probiha akce -20% z MO ceny.
HELIX DARK BLUE 52.1 [ Link ]
HELIX DARK BLUE 69.1 [ Link ]
o 01.11.2007, 17:41 | Rabbit-IC
takže kkdyž tam hodím tohle tak budu mit krásny zvuk v autě zesilovač by pak na to čel jakej a nějaky basák ?

Jak uz psal pasatak vejs, sel bych spise do Powerbass S-5C (maji 25mm hedvabnou vejsku, pro poslech daleko prijemnejsi) [ Link ] a k tomu ovaly Powerbass S693 [ Link ]
o 01.11.2007, 19:04 | audioves.cz
Pokud by si volil Powerbassy, tak bych zustal s touto znackou i u SW a to Powerbass S12 [ Link ] .

Pripadne jak uz jsme psal je v akci HELIX DARK BLUE 12 SINGLE [ Link ] , Pripadne dalsi zajimava alternativa BULL AUDIO ESW-12 [ Link ] .

Zesilovac zalezi kolik by si do nej chtel investovat a co vsechno s nim pohanet.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3402 sekund.