Navštíveno 2576x

29.10.2007, 19:15 |
foxos čau nemáte někdo návod na Alpine CDA 9883?nejlépe v adobe readeru nebo nějakej odkaz kde bych to našel.díky moc

29.10.2007, 21:15 |
m.j.

30.10.2007, 11:45 |
foxos tak já jsem se splet mam 9884
Nechtěl jsem zakládat nový topic, tak to hodím sem.
Mám A 9884 a podle návodu (i těch co jsou na internetu) lze nastavit (resp. zapnout a vypnout) subwoofer (pravděpodobně jen výstup) a stejně tak se dá nastavit zvlášť hlasitost (buďto se bude zvyšovat stejně jako hlasitost na rádiu anebo při nižší celkové hlasitosti hraje trochu víc nahlas - v manuálu je to popsané jako "SYS1" a "SYS2". Bohužel jsem asi blbštajn, ale ani podle návodu a ani jiným způsobem, jsem tuhle nabídku neobejvil...
Nemáte někdo nějaký nápad, jak to nastavení z rádia vyďolovat? (btw mám to bez procesoru, ale tohle nastavení má jít i bez něj)
Tak jsem to ještě jednou všechno projel, zkoušel mačkat všechny možný i nemožný kombinace a stejně jsem na to nepřišel :( Vážně nikdo nevíte, nemáte 9884?
u 9886R je to zmacknuti otocneho - - vyberes subwoofer system,potvrdis a otocnym volicem vyberes
Frenkie: Ne ne tím jen volíš vybuzení SW od 0 - 15.
U 9886 se to dělá zmáčknutím Imprint a tam volíš, zda woofer je stereo/mono, pak je tam fáze 0/180 a pak je tam 1 a 2. Při té 2 je více basů při nízké hlasitosti - funguje to něco jako loudness a za jízdy při tichém poslechu by to mělo tím pádem kompenzovat úbytek basů, ale já jedu 1čku a raději hejbnu ovladačem od zesíku - je to rychlejší.
Ale mám procesor a nevím zda tahle volba tam byla i bez něj. Už si to nepamatuju.
foxos: jde stáhnout z USA stránek na Evropských mě to tehdy nešlo, možná už to ale opravili.
Tuner2: bez procesoru tam tahle nabidka neni... kazdopadne po stisknuti tlacitka Imprint (sound) nabehne nastaveni ekvalizeru atd. a tam by ta nabidka mela byt, ale neni tam. Neni mozne, ze by ten navod k 9884 byl jen skopirovanej z 9886 a pozmenene jen parametry? (ale je mi divny, ze je stejnej i anglicky... :/ )
Tak jsem na to konečně přišel... Stáhl jsem si manuál na 9886 9880 a 9887 a pořádně to prošel. Protože výrobce (alpine) ani autor překladu českého návodu asi moc s rádiem do styku nepřišli, tak pro aktivaci nastavení subwooferu (on off, nastavení toho jak se bude hlasitost zesilovat) je třeba podržez alespoň 2 sekundy tlačítko sound (Imprint) a pak tahle nabídka naskočí... Vážně, to jsem ještě neviděl :)