Navštíveno 1487x

První část auta konečně hotova, co na to říkáte ?
[ Link ]

01.11.2007, 19:01 |
m1tv magore:) todle už je nemoc se nech lečit :)(myšleno v dobrem ) kolik to auto bude važit ? abys nejezdil na plataku jak lada s unem
:o))) No tak váhu auta nějak neřešim, myslím že ten motor by to mohl pobrat.
Mno když si vemu váhu všech krámů co mam tak to bude asi tak 100 možná více kg, ale to neřešim :o)
fridom: ty seš blazen :)))))))))))))
na tohle jedině: "hlavně že máš 2.5kg Braxu" :-)
jdoizo (P) : :oDD tak to máš špatné info, to jsem dával víc i na jedny přední dveře :oDD
Pěkně sis stím vyhrál. Co máš daný v autě že tlumíš i střechu?
Collin : pokud myslíš jaké tam mam komponenty, tak vše je na stránkách co jsem dával odkaz.
Byly menší obavy, že mi na střechu nepude tapec, dnes jsem ho tam dával a v pohodě, co byl nejvěčí porod, tak nasadit těsnící gumu, kolem střešního okna, ale nakonec se podařilo a první část tlumení je hotova :o)
Strecha by byla sundana a nandana snad za 20 minut nebejt ty zkur..ny gumy kolem stresniho okna :-). Na to mam takovou malou gumovou palici abych to dostal presne do rohu.
Ja jsem si u toho malem urval prsty a znicil tapec, ale nakonec se podarilo, cekal jsem ze tam ten tapec nedam pres to tlumeni, pri mem stesti ohledne instalace a vseho kolem, tak ze kdyz sem ho tam nandal, tak ta guma me uz nemohla rozhodit. No trochu me to nas*alo :-)