Navštíveno 1760x

03.11.2007, 19:09 |
pelo zdravím, má niekto skusenost s ochrannou foliou ,ktorá sa používa na dotykove displeje - PDS, mobil, vysuvne monitory?? rozmýšlam či to dat alebo nie na vysuvny monitor . Dakujem

03.11.2007, 21:11 |
Ricci Na PDA je to vyborna vec z vlastnej skusenosti, na vysuvny displej b som to nedaval, predsa len do neho az tak casto netukas ako do PDA ci MDA... A obraz to predsa len trosku pozmeni, na PDA je to nepodstatne ale na monitore...

03.11.2007, 21:20 |
clown mam to na svem radiu., trosku se zhorsilo ovladani, ale minimalne .., pri popisovani cd, ktere nemaji cd .text se nektere pismenka musi zmackout silneji ..
ale odpadlo cisteni LCD po kazdem vyndani z auta, nebo presunu LCD k mladymu dozadu do externiho cradlu .. navic uz se o to LCD tak nebojim, je tam proste folie ..
na obraze bez znamek zhorseni jasu, ci kontrastu

03.11.2007, 21:43 |
pelo Super chalani, vdaka . No vyzera, ze to teda skusim a uvidime, inak ta folia sa da dufam bez problemov odstranit keby sa mi to nepacilo .?či to uz chcem vela :)

04.11.2007, 11:23 |
Ricci Pelo, folia je urcena na to, aby sa odstranovala, mozno ju budes vymienat dost casto, pokial ju poskrabes :-)

04.11.2007, 11:28 |
pelo super, vdaka Ricci .

04.11.2007, 12:54 |
clown no spis je to o tom dohnat tu folii ..
ja shanel 7" a byl to v CR celkem voprc .., nakonec mi to Erix tenkrat koupil na ebay .. 3 folie za 5 euro ..
u nas byla jen metraz :o)
btw. mam ji cca pul roku a porad jen jednu .. bez skrabancu, ale panel se nosi v hadrovem pouzdre .