Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pomůže někdo s instalací?

o Navštíveno 1788x o
o 06.11.2007, 07:13 | buddha
Zdarec
budu potřebovat nacpat hudbu do Fabie.Najde se někdo kdo by měl dílnu a samozřejmě za úplatu by pomohl?
Jde konkrétně o vytlumení předních dveří,instalaci repro a zapojení zesíku tak aby se to dalo poslouchat.Komponenty si myslim mam slušný a nerad bych to zkazil.Kompa mají dvě vyhybky a víc možností zapojení,tak někoho kdo si s tim poradí :)Byl bych rád kdybych u toho mohl být a případně přiložil ruku k dílu....
Ideálně v Praze nebo okolí.Kontakt ideálně icq,případně mail.
Děkuju

o 06.11.2007, 10:02 | Kapka (M)
zkus tady Kral007..ma v Praze dilnu atd...
o 06.11.2007, 10:05 | Lorry3
Buddha- klidně ti budu k ruce pokud budeš potřebovat, ale jsem z Mělníka...jinak jsem tu už pár instalací vystavoval, když by tě zajímalo jak dělám. Kdyžtak napiš lorenz.t@centrum.cz
o 06.11.2007, 10:19 | buddha
kral má dost našlapáno co vím,už minule jsem potřeboval nějakou drobnost a nedopadlo to...
ale dík za tip :)
o 07.11.2007, 19:25 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
no ze dne na den to nejde, potrebuju mit domluveny termin cca 14dni predem

aktualne dokoncujeme Jaguar XK, do konce tydne musime udelat Hummer H1 a Hummer H2 , od pondeli nasleduje BMW M3 , Ford Puma a nasledne Audi A6

jinak nepises co mas za komponenty, aby se to prednich dveri vlezlo, jinak Xenonman ma na prodej udelany doorboardy na Fabii kam se pak vejde cokoliv

vypadaji stejne jen misto kozenky jsou v cernem koberci
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3374 sekund.