Navštíveno 1475x

Tak jsem se konečně dokopal k tomu,aby mi v autě A4 hrálo Gammácký rádio na kazety a ve dveřích jeden blaupunkt a ve druhách roadstar :o) Společně s kamarádem(dřevařem :) jsme to dali do kupy..jedná se kompa Rainbow 365 SLC na mém pořád stejném rádiu z minulého colta Clarion DXZ948RMP
tady původní foto,jak vypadali...dveře...původně to obýval malý 10cm Blaupunktík...

trocha té recese :o)

trocha toho kitování:...po tom,co jsem to měl komplet okitováno mi přišel ří¨ct,že by asi bylo lepší udělat kroužky kolem repro taky z MDF,no tak zase dolů...

a tady je finální podoba i s potažením do kůže...není to nic moc ,ale o porti originálu je to docela změna :o) Nové výškáče jsou na původních místech,co byly starý...celé to hraje na 4K zesilovač Visteon 4.100...pak přijde na řadu nákup monobloku na můj vyhořelý Amboss 12",který ¨mezitím pofrčí na opravu a pak hurá na Emmu :o) Ještě jednou děkuji za pomoc dřevařoj...

06.11.2007, 20:43 |
Prady hodně slušný ,ale jak je na těch boardech pak hrozně velká plocha prázdná, tak bych teda už udělal třeba 3D nápis Rainbow, víš, vystříhnou karton, dát to pod kůži a vypadalo by to dost libově
jj,na tu plochu máme v plánu ještě něco dovymyslet

06.11.2007, 22:37 |
DaveX Ten nápis by se tam šiknul, jinak moc hezký :)
kdo má chuť,tak mi tam může něco virtuálně vytvořit,krom prasečinek..jsem zvědav,kdo bude první :o)
to se dalo čekat ,že?? :o) bejt to ve 3D,tak do toho jdu...