Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > R: poradtě s vylepšením zvuku

o Navštíveno 1697x o
o 07.11.2007, 19:56 | ddawe | Upraveno: 2007-11-07 19:57:56
Zdravím chtěl bych vás poprosit o radu, dávám dohromady svou první hudbu do auta a je to zatim vicemeně provizorně, a chtěl bych poradit jakym směrem by bylo asi nejlepší se ubírat. Aktualně mám ve dveřích kompa Powerbass L-5c a v platě ovály JBL p-92, vše zatím živí jen Pio 77MP. Původně sem si říkal že to takhle bude zatím stačit ale čekal sem od toho nějak vic.Chybí mi docela středy, a hloubky moc duní a taky nejsou moc vyrazné,snažil sem se to zkorigovat radiem ale neni to uplně ono.Chci dělat minimální zasahy do auta, a peněz není moc:(
Láká mě 6kanálu a tedy 3 páry repro, nebo postupně časem skladat aktiv třeba ze tří menších dvoukanalu, co myslite?
Co byste s touhle sestavou udělali vy?Díky pokud si někdo najde čas.

o 07.11.2007, 21:46 | DaveX
Ti kompa by si zasloužili zesáček :) kup si nějakej 4 kanál a SW :-D kdybys viděl co hraje mi v autě tak by ses posral :D
o 07.11.2007, 21:47 | DaveX
sry za to i, ujelo mi to :)
o 07.11.2007, 21:55 | Cenda
jestli mas fotky instalace, tak je sem dej, nebo alespon popis, jak je udelana.
o 07.11.2007, 22:49 | ddawe | Upraveno: 2007-11-07 22:56:26
fotky instalace bohužel nemám. Je to Clio II 99, 3dv. V předních dveřích jsou podložky z 18mdf, dveře vytlumené zatím nejsou, ale tlumení už nakoupene mám. Výškače jsou v původních místech v palubce, v palubce jsou i vyhýbky.Ovály jsou v origo platě a zespod je tam 24x70cm deska ať se to může aspoň o něco málo opřít. Největší problém by mohl být v použití původni kabeláže. Při té hlasitosti jak to poslouchám ikdyž tomu trochu přidám neni problém že by něco vyrazně rezonovalo, ale neni ten zvuk uplně zřetelný. Nepotřebuju aby to hrálo moc nahlas, jen co nejpřesněji pokud je to v tehle kategorii vubec možné :(

a co byste řekly na provizorní použití tohohle? mám to tady na skříni.
[ Link ]
o 08.11.2007, 09:03 | Dave0401
to mas zesik s vykonem mozna jeste mensim nez v radiu ;)

to se tak s bidou hodi na centr..
o 08.11.2007, 10:52 | ddawe
taky ho nepouzivám.a dál?
o 08.11.2007, 12:25 | DaveX
Vždyť ti to povídám, chce to zesilovač :)
o 08.11.2007, 16:40 | Collin
Asi jako DaveX hodil bych tam nějakej zesák.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3002 sekund.