Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > autorádio do 3.000Kč

o Navštíveno 1527x o
o 08.11.2007, 13:39 | avoksur
Prosím poraďte s výběrem autorádia s CD do 3.000Kč pro manžela, mělo by to být překvapení k Vánocům. Já tomu moc nerozumím, proto poraďte. Předem vám všem moc děkuji.

o 08.11.2007, 14:51 | J0hny
sice to presahuje castku ale vyplati se priplatit a urcite doporucuju [ Link ]
o 08.11.2007, 15:11 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
1) co je to za auto?
2)má nebo plánuje dát do auta někdy subwoofer? Pokud vám je cizí slovo subwoofer,tak to je taková bedna nejčastěji umístěná v kufru vydávající nadměrný hluk :))
o 08.11.2007, 15:55 | Collin
Kamarád je hodně spokojený s tímto [ Link ]
jen by to taky chtělo lepší repro. než sériové.
o 08.11.2007, 17:32 | mr.brain
jinak pokud byste to prece jen neobjednavala z internetu, tak vam tady kazdy doporuci Alpine nebo Pioneer, z tech levnejsich pak JVC a Clarion. Hodne opatrne s radii Blaupunkt a Panasonic (to vam tady moc lidi nedoporuci). A rozhodne se vyhnete specialnim nabidkam v supermarketech radia typu Sencor nebo Roadstar...nestoji to za to...
o 08.11.2007, 20:46 | Antonio
jako Brian, bylo by dobre vedet, jestli to bude hrat na originalnich reprach z auta, nebo uz tam ma neco lepsiho, jestli dava prednost vzhledu, nebo znacce, kvalite. za 3tisice se da koupit pekna sonka, nebo pioneer
o 08.11.2007, 21:48 | DaveX
panasonic nejsou špatná rádia, sice nejsou na špici ale je to takový průměr, jestli manžel nebude dělat nějakou autohifi zástavbu tak mu bude pana stačit.. Já mám panasonic nižší řady myslím že CQ1425 a hraje to bez problémů,nelituju toho že jsem ho koupil ikdyž bych teď uvažoval jinak. Jinak bych šel do te alpinky za ty 4000 nebo do toho pioneera..Přednostně..a JVC si také nestojí špatně..
o 10.11.2007, 08:04 | avoksur
Máme doma Škodu Octavii rok výroby 94, je tam original autorádio Škoda s kazetovou mehanikou, teď jsem se dozvěděla, že tam jsou nějaké nestandartní šrouby a je třeba nějaký speciální klíč pro demontáž, je to pravda? O přidávných bednách manžel neuvažuje. Rádio bude sloužit k normálnímu poslechu, jen by se mělo samo ztlumit při hovoru mobilem.
o 10.11.2007, 19:27 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
pro Octavii (měla by mít zelené podsvícení tachometru) bych v téhle cenové kategorii doporučil
Pioneer DEH-2920MP [ Link ]

nebo Kenwood KDC-W3037GY [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3828 sekund.