Navštíveno 2364x

Zdravim, koupil jsem tenhle zesik a chci se zeptat jaky na to mate nazor a knemu jsem koupil i

tento basak

Myslite ze to neco zahraje???? Mam ted nejvetsi problem s vytvorenim bedny.....
:o) neměl jsi se na tohle zeptat před tím než si to koupil? :o) teď už je asi uplne jedno co ti k tomu kdo napíse :)
ty Brutusy jsou dobré zesilovače, D-třída, hodně výkonu s menší potřebou proudu...takže hodně výkonu za dobré peníze...ten subík neznám a ani jsem ho nikdy neslyšel, tak těžko říct...uvidíš jak to budeš mít zapojené, ale špatně to hrát asi nebude :-)))

09.11.2007, 10:34 |
m.j. Ten sub je Pioneer Premier TS-W5102SPL,
12" 2 ohm DVC Premier SPL Subwoofer
Power Handling:
Peak: 6000 watts
RMS: 2500 watts
Interlaced Carbon Fiber Reinforced IMPP Cone
Rubber radial surround
Ultra-Strong Dust Cap With Foamed Acrylic Polymer
Aero-Dynamic Magnetic Gap
Ceramic-Coated Voice Coil Wire
Pure Titanium 3" Dual Voice Coil
320 oz. Triple-Stack Magnet Assembly
Cast Aluminum Basket
Frequency response: 18-2,000 Hz
Sensitivity: 88 dB

09.11.2007, 13:19 |
Prady takže na db-drag, tenhle pioneer je SPL, takže jestli pudeš na db-drag, tak bednu tolik neřeš, páč tam je to hodně na náhodu
Diky moc.... me osobne se zda ze to bude hrat dobre, jen jsem chtel slyset nazor dalsich, jinak tan basak ma cistou vahu 34,1kg.... ;) Docela problem dostat do auta, jak je na to jeden... ;)
to mas jeste ok! ...muj vazi 38kg ...jeden ze dvou =o/
to je pekne 38, rikas jo???? Co to je za ...... tezkou?... ;) Hod fotku jestli mas. Dik.
to: Larr23 tady ho mas...jen pro srovnani,ten mensi prcek vazi 7kg...

dB drag není jenom o náhodě...:-)Ale na to jsou zasvěcenější..:-)
-Ten woofer máš ze Států-že je to Premier??
Když tak písni a pořešíme nějakou bednu...:-)
Ten GZ je Ground Zero PW 18SPL????Nebo jeho o neco slabsi kolegove???!)))JInak peknej macek!!!!)))
to: Megaloman musim te zklamat je to o neco slabsi kolega GZPW 15SPL =o)
sorry, ze pisu az ted, ale driv to neslo... ;(
To> wattman budu urcite rad, jak mi pomuzes s tou bednou, fakt uprimne ti to rikam. Dik. jo a ten woofer je z USA. Pure American Power... ;)
To>Pietro Nekupoval jsi oba basaky najednou v Petrvalde??? Takovi 2 mladi kluci tam meli obchod. Jinak pekny.