11.11.2007, 11:44 |
Escudo | Upraveno: 2007-11-11 11:51:35
zsík bych asi dlouho neváhal a vzal ESX
[ Link ] klidně si můžeš dovolit aktiv, což by byla pecka za tu cenu, kompa
[ Link ] , třeba by jste je se Sekinem poskládali i něco bez výhybek za slušnou cenu a sw nějakej 4+4Ohm, teď z hlavy mě napadá jen nějakej Carpower
Kmoda: zes by to zvládnul, ale otázka je proč by měl, nemá cenu zapojovat každou cívku zvlášť, to už bych zase raději vybral jednocívkáč. Mluvil jsem o něm proto, že to ESX má 5. kanál stabilní do 2Ohm a dává v nich 250Wrms, tak proč to nevyužít. Nemluvě o poměrně velký zvukový nesrovnatelnosti těhle zesíků. Jestli chceš za ty peníze něco, co nebudeš muset za rok omněnovat, tak mi věř že ESX je fajn, já mít teď peníze nazbyt, tak ho na zimu koupim než seženu něco vyloženě pro moji sestavu. Má aktivní výhybku na 3 way aktiv, co víc si můžeš za ty peníze přát. Volně přeloženo, přední kanály by jsi měl na vejšky, zadní kanály na středy a středobasy a 5. kanál na basy, výhodný je to jednak v tom, že zvuk nebude tolik degradovat pasivní výhybka, která v týhle cenový relaci nemusí bejt nic moc a navíc ti půjde čistejch 50w zvlášť do vejšek a zvlášť do středobasů, můžeš si korigovat lineárně vejšky a nejseš omezenej jen třema polohama od výrobce...