Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problem se zesakem

o Navštíveno 1541x o
o 12.11.2007, 08:29 | lukee_cz | Upraveno: 2007-11-12 08:32:00
Ahoj.
Mam problem se zesakem Hifonics ZXi8006. Po prvnich mrazech min tyden(mozna nahoda, mozna ne) mi zacal blbnout jeden kanal. Kdyz zapnu radio s malou hlasitosti, tak jeden kanal obvykle nenaskoci. Jakmile se zhlasi, tak jede a po chvilce zase obvykle v tissich pasazich(ale neni to vzdy pravidlo) zacne chrcet a vypadavat. Neni to chyba radia, neni to chyba repra, vyzkouseno prohazovanim kabelu. Uz jsem zoufaly ve hledani. Jen me napadl nekde treba skripnuty kabel, ze by to nejak odpalil, tak doufam, ze po prehozeni to neodpali dalsi kanal:-) Otazka teda zni, kde to nechat opravit, nejlepe v brne

o 12.11.2007, 08:43 | Pavel 528
ja..nicmene Praha...takze posta
o 12.11.2007, 11:05 | Pavel02
Vyměň signálový kabel (celý). Stejný problém jsem měl a byla to špatná koncovka na kabelu. Pokud to nepomůže tak dej ten zes na opravu Pavlovi.
o 12.11.2007, 12:29 | lukee_cz
jak jsem psal, kabely jsem proahzoval, takze tema to nebude...bohuzel :-(

jak na potvoru se to musi posrat asi tyden po tom, co sem to audio cele dodelal a rikal si, jak to mam konecne za sebou :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.