Navštíveno 1392x

13.11.2007, 15:09 |
dddd Jak poznáte, kolik Vám teče do wooferu Wattu, podle napětí a odběru proudu? nebo jak? teda jakože podle P=UxI nebo plácam blbosti

13.11.2007, 15:14 |
petis vzoreček je správně:-) jen si musíš proud a napětí změřit na zesíku:-)

13.11.2007, 16:12 |
dddd no napětí bych ještě změřil to asi na baterce nabo na vstupu u zesu a proud klešťákem nebo čím to měříte Vy?
no napetim na baterce toho asi moc nezjistis...o)))
meri se na vystupu zesilovace a nejlepe na pevnem rezistoru s danym odporem a meris na nem napeti(stridave) osciloskopem a dopocitas vykon
P=U2/R

13.11.2007, 17:42 |
dddd no dyk píšu, že jsem ouplně mimo, jak jsem napsal tak bych měřil příkon zesu,ale jakym osciloskopem to jsem noob

13.11.2007, 17:46 |
petis vem si multimetr dej ho na +- svorky SW, vem klešták ampermetr, a najednou změř nějakou frekvenci na který chceš měřit. ale většinou umí měřáky 50Hz naměřený hodnoty vynásobíš a máš výkon kterej ti jde do wooferu:-)

13.11.2007, 17:48 |
dddd njn na to nemam vybavu,ale, já jen ,že se tu každej ohání, já dal wooferu tolik a tolik,ale změřený to nemaj :))) asi Vy DbDrag či jinak se tímto tématem zabývající si to změřit umíte
dddd > oni nemeri, oni spalujou civky :)

13.11.2007, 17:54 |
petis no jasně, ale vykon je dá se říct orientační, není tak stabilní napětí na baterce a impedance taky leze nahoru jinak, takže to není berná mince, je to jen informace že při těhle podmínkách to mělo zhruba tolik. jindy to bude jinak.
:-)))))))))))))))))))))))))) no tak myslim ze z lidi i na dbdragu kdyz nekdo rekne dal sem tomu tolik a tolik to jen rikaj neni moc lidi kdo maj tyhle hodnoty namereny a kdyz ano stacili by mi na spocitani prsty na rukou