Navštíveno 1712x

Vie niekto poradiť, ako sa dá prehrať video z iPodu 5g na Alpine X001 ?...
...nepomohol mi ani "úžasný "kábel Full Speed KCE-422i...pomocou tohto kábla mi dokonca ani pri hudobných albumoch nezobrazuje Cover Flow, ale cez klasické USB to frčí normálne...

15.11.2007, 13:38 |
Shr3k LOL :o). IVA-X001není zařízený na přehrávání videa. To je jako chtít po MP3/WMA/AAC přehrávači přehrávat DivX filmy.
Úžasný KCE-422i je kabel s linkovým výstupem (analogovým) a Full Speed sériovou sběrnicí pro ovládání iPodu (nahraje do iPodu po připojení malou ovládací aplikaci a dál funguje jako dálkové ovládání). A tahat po něm zakódovaný cover art by trvalo šíleně dlouho, už tak je vytížený posíláním informací o přehrávané stopě.
Klasické USB připojení načte iPod databázi a písničky tahá přes USB ve formě dat.
Jediná možnost, jak využít iPod ve funkci videopřehrávače je prozatím KCE-415i. Bude ale nový KCE-425i, který bude spojovat funkce Full Speed s videovýstupem, nicméně ani ten neřeší tvůj "problém".
Hmm taky jsem měl za to že tato A umí ovládat i ipod video

15.11.2007, 17:00 |
Shr3k Fridom: Umí ovládat, neumí přehrávat video.
Mno tak že pokud budu mít např. A IVA 310R, tak místo intervace, bych mohl koupit tuto A a mohl bych skrz to ovádat ipod a ipod video a přehrávala by mi to IVA, ano ?
shre3k: spis nam rekni kdy bude v evrope VPA B222R takovy jako v US tzn s full speed funkcni a ne jen s AI-Net jako je ted sakraaaaa
:)

16.11.2007, 13:15 |
Shr3k | Upraveno: 2007-11-16 13:23:39
Fridom: Myslím, že v tom případě pak všechny výhody IDA-X001 (vynechání DAC iPodu a dekódování až v přístroji) padají. Ostatně k připojení iPodu Video na IVA-310 stačí KCE-415i.
Kislik: A odkud to mám jako vědět? Mám snad (P) u loginu? :-D
Mimochodem, proč se ostatně o Alpine support nesnaží místní prodejci?
Ok díky, zatim nemam moc přehled.
shrek protoze vis o kce425 tak sem myslel ze mas naky zakulisni info :)