Navštíveno 1326x

co si myslite ma to cenu za ty prachy??
Výkon RMS: 400 Watt
Výkon Max.: 1200 Watt
Impedance: 2 + 2 Ohm
Citlivost : 89 dB
Frekvenční rozsah: 18 - 500 Hz
Rozměr: 300 mm (12")
Objem uzavřené ozvučnice: 24 - 49,6 l
[ Link ] 
kamos ma starsi podobnej model za podobnej peniz, ma to v asi 38l uzavrence honi to nakym odpovidajicim 2kanalem od pioneeru a hraje to gut, ma to v kombiku - tlak zadnej, a i u me v malym aute tlak nula, takze zalezi co od toho cekas

18.11.2007, 18:04 |
jao01 Tlak žiadny? To nemyslis važne mam tento subwoofer v 48l basreflexovej bedni a pohanam ho Helixom DB 1000.1 a taci dost dobre. Za tu cenu je to dobry subwoofer . Mal som aj starsiu verziu TS-W306C v uzavretej 37L bedni na Helixe DB5 neskôr na Mac Audiu Z2200 a tlacilo to tiez dost dobre vlont mi vo fabii kital asi centimeter. Treba si uvedomit ze k subwooferu s tymto vykonom treba aspon zosilovac ako MacAudio Z2200.A tiez mam kombik co je len vyhoda lebo to hraje rovno do kabiny. Ak knemu niekto napoji zosilovac s 200W RMS nemôže čakat že mu bude subwoofer dobre tlacit.
no nechci aby to tlacilo tak ze by vybrovalo cely auto ale zas aby ty basy byli trochu cejtit takze takovej stred. mne hlavne zajima jestli se za ty penize da sehnat i lepsi sub.

18.11.2007, 21:05 |
Prady no tak jasný, uzavřená ozvučnice ti nikdy nezatlačí jako bassreflexová, dej to do bassreflexu na nějaký slušný zesák a máš o tlak postaráno
Tak kolem 3tis. Je na tom dobře i Axton. Stím taky chybu neuděláš.

18.11.2007, 22:36 |
jao01 Moja skusenost je taka ze tlacil dobre aj v uzavretej bedni ale v basreflexe je to lepsie. Aky mas zosilovac? Z lacnejsich zosilovacov a to som sa divil vzhladom na vykon celkom dobre hral aj na Heliixe DB2.
Deaf.as.a.post: Řekni řekni kámošoj, ať na zesíku vypne horní propust a zapne dolní:-))) Tehle sw, pokud má odpovídající budku a zes. tak hraje moc pěkně i tlačí.
:-)) nevim co "s tim ma" ale netlaci to. Ale hraje dobre, o tom zadna.
no mam tyto dva SW v jedne bedne 82L s BR a tlaci super!! a je to na zesiku carpover a hraje to slusne za ty penize!! a musim mit vyple basy jinak me to haze ze sedacky..:D

19.11.2007, 23:32 |
Olda já mám 2x ts-w306c je to ten starší.. a mám je v BR bedně 2x50l a jako ať mi někdo netvrdí, že to netlačí!
[ Link ] tohle je sice moje starší video ještě se starou bednou, ale teď co jsem udělal jinou, tak je to zase o něco lepší.. záleží na zesiku a bedně..
Já ho mám v sedanu.Br asi 55litrů,A nehraje to vůbec špatně.Honím to Combatem600