Navštíveno 1172x

Prosím prosím poraďte. Kámoš chce postavit hudbu do pickupa Ford Courier. Kompa už jsou vybraný PB ES6C, zesík přijde:
Emphaser EA 475
4x75WRMS na 4ohm
4x115WRMS na 2ohm
2x220WRMS mustek
A teď potřebuju nějakej woofer. Musí to bejt deseti palec, 4 ohmy a z bednou bych se měl dostat kamsi kolem 30ti litrů, nejspíš basreflex.
Zatím se rozhoduji mezi těmito dvěma :
[ Link ] [ Link ] popřípadě v záloze jsou:
[ Link ] [ Link ] Co by jste doporučily?
pokud bude SW krmit tim emphaserem tak ten Focal

19.11.2007, 16:50 |
hoff Take z vyberu ten focal. Ikdyz jestli je mozno v mustku jit na 2ohmy, napadl me i carpower blackbass
hehe, tipovačka :o) taky sem ani jeden z nich neměl tu čest slyšet, ale pokud si dobře pamatuju, tak se tu poměrně slušně hodnotil u-dimension, ona ta značka sama o sobě je vcelku záruka slušnýho zvuku, neřikám že Focal ne, určitě by nehrál zle, ale podle mě nebude tak uni na zvuk

19.11.2007, 21:09 |
jute Volil by som určite Audio System.
A mensi problemek je ten, pac budouci majitel chce aby to malonko i zatlacilo.
Hoff: 2ohmy k zesu nepíšou a mám strach že neumí. Carpower byl první nápad.
Jinak mě se nejvíc zamlouval ten FOCAL,ale právě jsme nic neslyšel tak se ptám. No ještě ke konci tejdne a pak budu muset něco obědnat.
Jo a asi jsem zapoměl že chlapec poslouchá převážně taneční...
jute: Mám strach, že ten AS tím Emphaserem dostatečně nenakrmíme.
Skid: woe bude to BR a bude to mít téměř pod sedačkou, takže bych neměl strach, že to bude tak zlý a bude nespokojenej...
Vsak vim kde a jak to bude. Vzdyt jsem stal vedle auta kdyz jsi to tam vymeroval. Nebo jsi byl porad tak na srot, ze si to nepamatujes? :-D
Ja to sem napsal jen pro sicher.

20.11.2007, 11:01 |
Smrada (M)
Mam tady toho Hollywooda, ale je to dvoucivka 2x4 ohm :/
Smrada: Uz jsem na nej koukal a premejslel,ale právě ta dvoucívka... :-(
Ahoj, mám na krámě jeden srazový předváděcí U-Dimension JR 1004 SW. Jen jsem ho vyndával z krabice a večer zadával. Proto s wooferem nic není nikdy nebyl ani zapojen. Jen na krabici je známka častého rozbalování. Na woofer bych samozřejmě dal 2 roky záruku atd. Nechal bych ho za 2500,-Kč včetně poštovného.
[ Link ]