Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > zkušenost se zesilovačema carpower:-)

o Navštíveno 1999x o
o 19.11.2007, 15:12 | myrafell
ahoj...chci se zeptat...jestli má někdo zkušenost s těmito 4 kanálovými zesíky..od carpoweru.....jsou docela lákavý.vím že jsou nový ale třeba už je někdo má....tak zkušenosti a postřehy by se hodily??a kolik to má třeba reálný výkon atd...???a třeba jestli srovnání se staršími modely.....díky za rady

[ Link ]
[ Link ]

o 19.11.2007, 16:13 | Megaloman
Mno ja tedy tuhle novou radu nemam mam stare velmi dobre HPB-cko a maximalni spokojenost!!!!Od te doby co ho mam nedam na znacku Carpower dopustit!Ale bohuzel ti stemito zesiky nepomuzu nemam ho a ani neznam nekoho kdo by ho mel!Ale jinak Carpower Forever!!))))
o 19.11.2007, 16:17 | Mr.pitr
Mam a měl jsem starší modely HPB stejně jako Megaloman a spokojenost.Kamarad ma tu novější řadu a je taky spokojenej,myslím že carpower je dobrá značka.
o 19.11.2007, 18:59 | Barthez
Ja mam praxi s D-Rexema a kdyz se na tenhle zes povesil SW s tezkym zavesem, tak mel co delat. Nehlede nato, ze jsem mel furt problem s povolovanim digi desek vne zesu. Rychlej servis se musel resit jinak :-(. Jinak HPBcka jsou dobre kousky za rozumnou cenu..... Nove kusy nevim, ale asi bych sahnul ke konkurenci.....
o 20.11.2007, 10:31 | myrafell
Megaloman ...jj na model HPB jsem jako ty slyšel hodně chvály...
Mr.pitr .....jj a jako novší řadu má tvůj kámoš?wanted??
Barthez .....D-Rexi jsou brutální zesiky...:-)s HPBčkama s tebou souhlasím...ale zajímá mě třeba srovnání wanted a s těma novinka...:-(

[ Link ]

například i tenhle jde sehnat pěknej v bazaru....nebo právě newim jestli už pořídit ten novší model popřípadě?
mám už 2kanál carpower na sub.....tak právě asi už pujdu do jedný značky....a právě už 4kanál asi chci carpower s výkonem tak 4*100rms i víc...tak právě se ptám všech na případné zkušenosti....díky
o 20.11.2007, 11:55 | filip146
taky mám Carpower HPB-1502 přes 2 roky a max spkojenost.
o 20.11.2007, 14:34 | Collin
Tak se taky připojím. Měl jsem HPB-1502 a spokojenost. Myslím že je dokonce lepší jak Z2200.
o 20.11.2007, 21:30 | sprath
Rozšířím řadu. HBP 1502 už mám v autě třetí rok a spokojenost. Zatím bych neměnil. novou řadu jsem nevyzkoušel.
o 20.11.2007, 21:40 | P3RF3KT
urcite HBP tahle rada proste nema konkurenci v pomeru cena/vykon :-))
o 21.11.2007, 00:11 | Olda
měl jsem HPBčka a max spokojenost :) za tu cenu fakt dobrej zesik!
o 21.11.2007, 12:52 | myrafell
nikdo nemám třeba zkušenosti s těma wanted??nebo popřípadě jestli už někdo nezkoušel ty novinky...sem tady už kdesi viděl že kdosi si pořizoval i tu nejnovší řadu...:-(dík
o 21.11.2007, 20:25 | Collin
myrafell: Myslím že se toho nemusíš vubec bát.
o 22.11.2007, 06:52 | matis
noo tak já mám negativní zkušenost,a to takovou ,že sem koupil D/Rex 2500 ,2 měsíce super,hrál good,pak začal vypínat..poslal sem ho na reklamaci k výrobci..po měsíci sem se dotazoval co se děje,že by to mělo být vyřízeno do 30 dnů..prej je v německu na opravě..po 2měsících přišel prej opravený,zapojím a stejná vada..temtokrát sem ho poslal prodejci,ten zjistil výrobní vadu,čekal od výrobce na součástky,ale marně:( to je asi tak ve zkratce moje zkušenost..tak se po 3 měsících bez zesilovače dočkám alespon vrácení peněz. zesilovač to určitě není špatný,2 měsíce co šlapal sem s ním byl spokojený..takže spíš jak zesilovač mě velmi,velmi zklamal postoj VÝROBCE ne prodejce ke mně jako k zákazníkovi
o 22.11.2007, 16:51 | myrafell
2Collin....jj každý kdo má Carpower tak říká že je s tím spokojenej....ale sem chtěl jestli někdo třeba už nekoupil ty novší typy..:-)třeba realnej výkon atd
o 22.11.2007, 16:52 | myrafell
2matis....jj to si člověk nevybere...:-(ale tohle se stává...
o 22.11.2007, 19:46 | Aleshak
2 myrafell v pondělí objednávám k vánocům CARPOWER POWER-4/600, myslim, že Carpower dělá kvalitní komponenty, když se podíváš na kvalitu zpracování, tak neni co řešit! Ale pos.... se může cokoliv i Hyfonics
o 22.11.2007, 22:51 | myrafell
2 DbAlesh...jj tak to sem rád...kdyžtak pak powíš co a jak..:-)právě přemýšlím nad těma 4/400 nebo ten 4/600.....ale asi bych možná rovnou šel do toho silnějšího.....a copak budeš přes to hnat???já mám cantony 90rms...tak newim jestli nekoupit už ten silnější???taky by se mi líbil takový ježíšek...ale máš prawdu cokoliv se může po*****
o 23.11.2007, 08:36 | Pétík
jj, s D-REXy byly trochu problémy. U té 2500 to dopadlo nešťastně, nové už nejsou a oprava se opravdu zdržela a navíc nebyl ND.
Jinak na POWERy nebyla zatim ani jedna reklamace.
o 23.11.2007, 20:17 | Aleshak
2 myrafell rozhodně jdu do 4/600, vždycky je lepší silnější stroj ne :-))) Budu s ním živit zatim jen compa GZ titanium 165T, pak se uvidí co k nim přikoupim, určitě dám vědět jak chodí :-)
o 24.11.2007, 13:30 | myrafell
2DbAlesh...jj máš pravdu....když už tak ten silnější...výkon se ti třeba bude hodit...ale je to myslím i lepší....nemusí se to dávat naplno..:-)no určo pak písni co a jak.....ale tak doufám že třeba už to někdo má...aby podal nějaké info...nebo aspon tu novou řadu
o 04.12.2007, 21:10 | Aleshak
no tak beru zpět, nakonec rozhodnuto pro Carpower Power 4/400, na ty kompa co mam by byl ten 4/600 moc silnej.... :-( zbytek peněz připravených původně na 4/600 poputuje asi na další výbavičku autohifi :-) to myrafell sory za zkreslený info :-)
o 08.12.2007, 15:39 | myrafell
jj newadí..:)ale jak budeš mít zes doma a zkusíš tak určo napiš co a jak..:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.306 sekund.