Navštíveno 6270x

kdo ste už někdo dělal music do BMW E36 coupé, tak bych pls poprosil o radu, jak šetrně sundat dekl za zadníma sedačkama, abych mohl udělat díry na ovály, protože tam se dá hodně blbě dostat a navíc plechy tam jsou dost neštastně řešený
thx
ted se do toho budu pouštět, plato jsem měl už oddělaný.
Musíš odklopit obě sedačky a uvidíš tam takový pucky na kterých to drží.Jak je vytáhneš pujde to vysunout ven(já jsem teda ještě vycvaknul plasty na sloupcích aby to šlo líp)
Budu tam dávat harman/kardon (orido for Bmw E36)

pripojim se k dotazu, dela se neco podobnyho aji pro verzy touring?
Myslím že tenhle sistem (harman/kardon)se dělá jen do Coupe a salonu(sedan)
Zesilovač je osmi-kanálový urcený přímo k těmhle repro...
hmmm ale je to krasny! Hned bych to bral...
jo vypadá to šikovně, a říkaj že i luksusně hraje, tak uvidíme... o výkendu se pustím do montáže
hele a proc je tam ten jeden repracek jen jednou? To je nejakej centr?
Goldies, to bude středobas vpředu, řekl bych....takže tam jen nemá druhej :-)
CRXMen: Harman/kardon byla vlastně taková HiFi zástavba do BMW, ještě v roce 2002 se dělala (jen lepší) ale hrálo to pěkně...nicméně mně jde o zsátavbu od značky Focal, mám možnost mít výhodněji výrobky od této značky a tudíž bych toho chtěl využít a udělat si takovou krapet SQ záležitost, ale ne doslova, prostě chci kvalitní zvuk....proto se ptám, jak udělat díry vzadu a tak...
ale thx za rady, jakmile oddělám plato, budu vědět víc
tak to jo , Focal taky delám, a za bezkonkureční ceny.
hrál jsem s Focaly do ted...
[ Link ] kdyžtak t. 732 564 246
nevim jak v E36 coupe, ale v E46 touring 2002 hral H-K totalne na p..u :-)
bmw.525i - Harmann Kardon se donedávna používal jako HiFi zástavby, do BMW, takže totálně na p..u bych to neviděl, protože hraje dost slušně, pokud to ale srovnáváš s něčím, co si poskládáš za pár desítek tisíc, tak se to samozřejmě nedá srovnávat