Navštíveno 1377x

mám zesilovač MAC MP2000 a nefachá,normálně je zapojenej dobře tak jak má,u kámoše taky nešel ale když sem s tim byl na prodejně tak mi ho tam zkoušel a šel tak kde je zakopanej pes?????

20.11.2007, 18:33 |
Tas je spravne zapojeny remote? Je dobre ukostreno, respektive je tahnutej neporusenej kabel az k baterce? Sviti neco na zesilovaci?? Hrozne malo informaci na to, aby se dalo spravne odpovedet
ukostřeno správně,remote bylo taky ok a nic nesvítilo

20.11.2007, 18:49 |
Tas vyfoť, popřípadě nakresli, jak to máš zapojený, jak máš nastavený radio, jo a jak to zkoušeli na prodejně??? Prostě nerozumím tomu, že někde jde a někde ne... nemáš v háji pojistku na + kabelu?? Ještě k tomu remote, měřils to?? Opravdu spíná?
¨ted to asi nevyfotim, ale můžu to popsat.Prostě mi vede od baterky napájecí kabel,ten mám píchlej do zesiku(12 V) mínusko mám ukostřený dobře,přemeřovali sme to. Remote sem měl zapojený tak že to bylo drátkem spojený s plusem,tak mi to vždyky fungovalo ale ted to prostě nejde,nerosvítí se to zelený světýlko power. U kámoše to bylo skoušeno stejnym způsobem akorát že remote měl na vypínač.Vše přeměřeno a s jinym zesilovačem fungovalo.tak furt mi nejde do hlavy proč jim to šlo na prodejně a mě pak zase ne
remote musi byt vedeno od radia (REMOTE - vetsinou modrej kablik)
a co pojistka na zesiku? neni spalena? na prodejne to jit mohlo, ale pri instalaci do auta se mohla spalit
nene ta je taky v poho,já furt nevim čim by to mohlo bejt,ale když sme to zkoušeli zapojit tak se to rozsvítilo zelený světílko a okamžitě zhaslo
Remote sem měl zapojený tak že to bylo drátkem spojený s plusem - nevim co se stane, kdyz tam misto cca 150mA pustis 14V, treba tem zesum, cos tak mel zapojeny predtim, to nevadilo, ale tenhle to nerozdejchal. A kamos ma remote na spinac? To jako ma zapojeny jak? Svetylko se rozsvitilo a hned zhaslo - fakt sou pojistky ok? zkus ty pojistky vymenit za novy.

20.11.2007, 19:40 |
alfik Deaf.as.a.post trosku si mylis ampere a volty je to rozdiel radio dava vacsinou tiez okolo 12V ale max tych 150mA jak pises ale zos si cez remote nebere skoro nic cize aj ked spoji +12 s remote na zosiku tak to musi ist.
alfik: jj tak mi to fungovalo předtim že sem to spojil +12 s tim remote,ale předchvílí sem to skoušel spojit z rádija,z kabelu remote a zase nic
alfik: jo motam to dohromady, peknej blabol co sem napsal, ale myslel jsem to tak, ze do toho remote mohl jit chvili proud, kerej odpovida odberu zesilovace pri napeti 14 V, potom by do toho remote mohl jit treba 15A bo kolik ten zes bere, a to by mu uz mohlo neco udelat, nebo ne? doufam ze sem ted nevypotil jeste vetsi blabol nez predtim :-)
to Deaf.as.a.post ....I=U/R což jinak znamena není ampér bez odporu neboli zátěže ;-)
to Verano .....je to možna kravina ale jednou sem měl zes kterej měl absolutně nelogicky remote ovladany kostrou
p.s...jo napsal sem kravinu..mac to míva normalně..pardon :-)
njn,tak já se na to zejtra ještě juknu s kámošem a uvidim co se dá dělat
ten kamos u kteryho bylo skouseno bylo u me mam kabely tazeny na svoji hudbu ktera mi opravdu funguje jak ma svuj zesik sem odpojil a napojil veranovo a nešel v prodejne zapojil jen plus a remote a sel mu takze si taky nedokazu vysvetlit v cem je problem....
jak ma verano zapojeny kabely nereste proste to tak mel i predtim a vse slo najednou z neznmaich duvodu zes prestal fungovat tak se poslal na reklamaci, po vyreklamovani se zapojil tak jak byl predtim kdyz fungoval rosvitila se zelena kontrolka a zhasla a byli sme tam kde sme byli nez sme to vezli na reklamaci tak sme vzali zes. sli o5 z5 do kramu ze reklamace sice vyrizena ale zesik nejde on ho vzal zapojil a zelena kontrolka mu svitila rekl reklamace probehla v poradku,nashledanou!takze v zesiku je zabudovanej nejakej duch kterej ve veranovo aute zesik rusi a nejde mu jinak si to vysvetlit neumim....
to Deaf.as.a.post : ja mam remote uplne jednoduse nemam to prez nakej posranej kabilek kterej je soucasti signalu od radia ale mam vedenej zvlast kabel kterej v zesiku je pichlej do remote a do plusu a na druhy strane pripajenej k samostatnemu vypinaci a zesik si sam rucne zvlast vypinam a zapinam vypinacem co mam umistenej pod radiem s remote prez kablik kterej je u signalu pichlej nekam kamsi do radia nemam dobrou zkusenost akorat to dela neplechu takhle sem s tim spokojenejsi kdyz chci hraju bez basaku kdyz chci tak si ho vypinacem zapnu :-)) chapeme? :-))

20.11.2007, 21:42 |
tazman | Upraveno: 2007-11-20 21:43:59
to P3RF3KT ..maš rech..taky to mam tak ..samostatně 12 voltiku přes vypinač....při tom ja furt překopavam bych se zblaznil mít to taženy v tom dratku se signalem :-D
P3RF3KT: Nechapu smysl toho vypinace. Jaka je vyhoda mit pustenej jen jeden zesak misto obou?

20.11.2007, 23:31 |
kafka Jestli to dobře chápu tak vlastně, když třeba někde stojíš dvě hodiny a chceš poslouchat rádio a máš obavy , aby si nevyšťavil baterku, tak pokud máš napojený předek pouze na radio tak jen vypneš zes na SW a si v klidu - něco na tom bude.. a myslím i kdyby si měl dva zes. tak určitě ten na kompa žere mín než na SW.
ja mam jeden zesak nikde sem nepsal ze mam dva :)) jak rika kafka svoji vyhodu to ma presne kuli tomu co napsal to je ten duvod kuli cemu to mam na vypinac a kdybych daval druhej zesak sel by taky na vipinac ale na spolecnej tudiz jednim vypinacem zapnout/vypnout oba zesaky :))