Navštíveno 1300x

21.11.2007, 12:23 |
Djturtle | Upraveno: 2007-11-21 12:24:31
Poraďte někdo pls nějakej čtyřkanál vhodnej na aktivní zapojemí komponentních repro. Jedná se o Rainbow slc 265 de luxe. A taky by se hodila rada, jaký vejšky k tomu přikoupit, protože chci použít už nějaký lepší.

21.11.2007, 12:37 |
petis Helix A4 umí aktiv. mám na prodej:-)
to je sice hezký, ale na to nebudu mít chechtáky... Zatím asi něco levnějšího. Jen tak pro info: Na kolik si ho ceníš?

21.11.2007, 13:22 |
petis Levnější zesík nebude aktiv umět:-)), představoval bych si tak 8K
třeba rodek 680 ho umí.Dokonce ho tady i prodává Kája 595, ale nemá k tomu karty.
s kartou na aktiv ho měl Kája595 jestli ho neprodal a nebo scream vyhrožoval že má karty někde zaházený doma

21.11.2007, 15:09 |
Djturtle | Upraveno: 2007-11-21 15:10:18
Právě že tu kartu na aktiv neměl, ale Screamovi jsem psal, tak uvidíme, jestli něco vyštrachá... Potřeboval bych ale poradit i s těma vejškama. Moc toho naposlouchanýho nemám, takže každá rada dobrá :o)

21.11.2007, 18:57 |
Cenda Helix HXA 400 MKII s moduly, moc slusnej zesik. Nechce se mi to hledat, ale mam dojem, ze stary Mc Audio MP (s hrbem) umely ridit aktiv a zvukove jsou na tom velmi slusne.
Proc to nechces radsi resit HU? Starsi Alpiny, Pio, se daji sehnat za slusny ceny, plus vyuzijes casove korekce.
Pripadne jen doplnit system o aktivni vyhybku.
Jako Head unit chci nějakej moniceiver.Jenomže to vypadá, že nebude dost chechtáků na nějakou alpinku za třiciáš, takže to vypadá spíš na nějakej Zenec, nebo max. levnější Clarion - bohužel. A nebo druhá možnost je oželet monitor.Fakt nevim. Zkuste taky hodit nějaký návrhy, určitě mi to pomůže v rozohdování...

21.11.2007, 20:28 |
clown jenze alpinku mas 30 a aby umela aktiv tak jeste 10 za procak ... tydatyda tatatyda .. , proste voprc ..,
koupit externi aktiv vyhybku ?? Jeee odtud z fora dela Lanzar .. a Lanzar ma nadherny Opti X .. tusim za dvojku .. i s DO pro SUB .. , slusny rozsahy a moznosti vstupu
A4 v aktivu mam ja ...
HX400 mam taky, ale sehnat ty dve HCC karty je otazka cca 1000Kc .. otazka je, zda je bude Helix jeste mit .., protoze v SEKINu je jen zbytek .. , samo ze HX400 koupis za 3500 az 5000 dle stavu ..
esprita v aktivu mam zase ja :))) a aplinu k tomu nemam :) a taky jsem spoky :)))

21.11.2007, 21:47 |
clown nj .. michale .. ty nemas Esprita .. ale Ečko, to aktiv neumi, proto si honil jiny radio nez bylo PIO
btw .. levne Helix Dark Blue 4, umi taky aktiv
[ Link ] [ Link ]
Ten Helix vypadá dobře, bohužel já jsem limitovanej rozměrama - půjde to do kufru 206cc a tam potřebuju výšku čehokoliv co tam nacpu max 24 cm. To je výška kufru, která zbyde po složení střechy.Dělat dvojitou podlahu a ubírat si ještě z těch 24 cm nechci...
Takže dle vašich rad jsem vymyslel kombinaci HX400 a aktivní výhybka Lanzar opti-x 10. Co vy na to?

08.12.2007, 11:37 |
clown HX400 je sice postarsi, ale dobrej zes ..., navic pomerne malej ..
o te vyhybce jsem sam premyslel .., ale zatim jedu s A4 v aktivu primo na ni .. a 3p aktiv predek zatim nemam doresen .., takze to jeste vydrzi ..
taky mam nejaky externi activni vyhybky na prodej ze sve soukrome zahradky ;-)
Luke, tak něco nahoď! Dost mě to zajímá.
no ja totiz nevim oznaceni a nic... musim do garaze... ale nahodim fotku Macromu a Alpiny... pak mam jeste jednu od RTO

Ta alpinka nevypadá vůbec zle. Co to umí a co to neumí? A jaká by kdyžtak byla cena?
Potřebuju to na aktiv předních komp a pokud by to umělo i sub, tak jedině dobře.
Ten Lanzar sice designově vypadá líp, ale design nehraje. Nastavení je na něm tři prdele, ale pokud by mi stačila ta tvoje alipnka, tak proč ne.
umi toho hodne ale ja poradne nevim nicmene byla by na 100% drazsi nez ten Lanzar ;-) na predni kompa by ti stacil i ten macrom... ten by byl tak za tacek
mam 30pasmovy EQ kicker, uplne novy, mam 2ks
[ Link ] a nebo kdybys chtel poradny zesiky co umi aktiv
[ Link ]
No, já bych chtěl něco, aby to mělo level, high pass a možná phase shift na vejšky a low pass, level a subsonic na středobasy. Ten level by se ale asi dal pořešit jen na zesíku. Značka Macrom mi toho moc neříká, tak nevím, jak je na tom kvalitativně.
Kral007: Mno, je to pěkný, ale já se asi budu držet víc při zemi...
u te vyhybky bych se nebal.... ani zesiky nebyly zrovna spatny... skusimje pohedat a nafotit poradne