Navštíveno 1722x

21.11.2007, 12:24 |
Misi Chtěl bych si do předních dveří koupit komponentní repro Powerbass Evolution ES 6C, na zesilovač 85W RMS. Poslouchám převážně taneční muziku. Chtěl bych jen vědět jestli jsem se rozhodl dobře. Dík

super repráčky ... aktivita roste
Misi: Měl jsme pověšený na Phase PB four a moooc spokojenost. ;-) Za ty love je to fakt pecka.

21.11.2007, 15:05 |
hoff Jo. Jako ten nademnou, mese to jake libilo. . . .jen ta vyhybka je docela velka na schovani. . .aby jsi ji tam nekam nacpal ;)

21.11.2007, 18:39 |
Misi Rozhodnuto. Dík
PBčka jsou super, ale když ojebeš instalaci, tak tě zkllamou na středech a basech...ale hezky se poslouchají..mému uchu lahodící a to mám moc mlsné ucho :-)))))
PB jsou velmi dobre..
mam je a jsem velmi spokojeny..
samozrejme kvalita instal=zaklad.
Myslim, ze timto nic nezkazis. A dokonce nekdo je tu ted prodaval za 2000, malo hrane. Hodim sem odkaz az ho najdu. Jak pisou vsichni. Hlavne dobrej instal matros. Ja mam sice radu horsi PB, ale jak hrajou rockove narezy to fakt je lahoda.
Taky jsem řešil PBčka, ale nakonec vyhrály Ground Zero, přeci jenom si myslim, že kvalita GZ je lepší a za skoro stejný prachy.....
[ Link ]
Tak zrovna u tohoto typu pochybuju.. když se podívám na typ, který jsi sem poslal, tak GZ sice mají vyšší příkon, ale horší fr. rozsah, citlivost není ani uvedena.. Zpracováním vyhybky mě taky moc nenadchly a o zvuku ani nemluvím..
jako pasaťák. Pb sou za ty prachy uplně supr. zvuk mě hodně překvapil, aspon pro mě je hodně příjemnej. Ty Gz nejsou špatný ale určitě bych volil Pb
jen sem hodil návrh, co člověk to názor, mam zkušenost z GZ, tak jen doporučuju.... peace

23.11.2007, 20:13 |
bastr mam gz jako db ales a spokojenost sice mam tu sadu s dvouma stredobasama ktery honi jenom 2*100rms a ale kvalitka slusna
Ty PB montuju a je s nima jen spokojenost.

25.11.2007, 13:36 |
Misi Už je mám doma (ty PB) :)

25.11.2007, 19:44 |
Misi Tady jsou :)