Navštíveno 2584x

jaký SW se nej k zesilovači macAudio Fearless 1000, do 2 ohm. 900 RMS

2

3

4

5

6

Děkuji za rady. nejvic mě zaujali GZ, XT4, a MAC.
ja bych bral xt4, ale nevim, jestli nepotrebuje vic nakrmit...
mám pocit,že XT4 má snad 700 RMS. Myslim. jinak ještě by mě zajímal
DLD DL12. ten je i v ozvučnici. v Hifi car vyšel z testu celkem dobře.
přiklánel bych se spíš k tomu GZ. do kolika peněz máš představu?
XT4,GZ, Možná i Pioneer. Ale jinak jako redmenn.
sonic je good ale lepsi by byl vetsi vykon na 1 ohm
Sonic jen tlačí zvukově to néní nic moc.
všechno jsou to SW kolem 8000,-. U GZ mě odrazuje malinkej magnet, ale zase vím, jak GZ hraje a je to pecka. tak nevim. A co ten MAC? Když je zesík Mac tak i subáč?
Určitě MAC, je to dobrá volba.

21.11.2007, 22:42 |
Akordýsek | Upraveno: 2007-11-21 22:42:33
xt4 má 1000rms ale potřebuje víííc
dej MACa na MACa a asi udelas nejlip
koukni se taky na Hifonicse nebo MB Quarty

22.11.2007, 09:14 |
jao01 No v teste sa pri tomto zosilovaci vyjadrili : Odporucame subwoofer s citlivostou nad 90db a lahkou membranou do 130g a aby bol 2 ohmovy. Testovali ho na Ground Zero GZRW 12XD-AL co je k tomuto zosilovacu tak akurat. Ten vykon zosilovaca je pri 14,4V takze realne hodnoty budu odost menšie. Na tie basaky ktore si uviedol by si potreboval aspon Fearless ONE
a subwoofer s citlivostou 1 ohm.Vykonovo ho prirovnali k Z2200 aspon co sa tyka 4 ohmovej zataze. A tej namerali nieco cez 400W RMS a vyrobca udaval 600W pri 14,4V.Môj nazor na tento zosilovac subwoofer s vykonom do 500W RMS .

22.11.2007, 14:09 |
SIS Dej MACa nebo GZ :-)
Děkuji. tak nerozhodně mezi MAC a GZ. tak kterej lepší?
Nemáte někdo toho MACa, rad bych věděl jak to hraje a jak je majitel spokojenej. Každopádně všem děkuji za rady.
by me zajimalo z jakeho duvodu vsichni doporucuji Mac Audio, to jse vsechny ty woofry slyseli ze to muzete porovnavat?
Collin uz si zaslech nekde sonica v uzavrence ja jo a mazec neznam lepsi sw za ta penize
vinzek fa: Slyšel jsem Sonica celkem dost. Sám jsem ho měl, ale v bassreflex.
tak asi v blbym mam 2X 15" ve stene a je to docela zajimaci

24.11.2007, 17:11 |
jao01 Ak sa nemýlim tak ten Mac Audio je dvojcievkovy 2x2,5ohmu ma vykon 1000/1800W citlivost 87db co je dost malo takze sa neda napojit ani do 2 ani do4 ohmou aspon ak ide o ten subwoofer co je na obrazku.Ten zosilovac mal v teste nameranych menej ako 600W neviem preco vôbec uvazujes o tak vykonnych subwooferoch. Podla mna je ten zosilovac slaby na každý s tychto subwooferov.Ak vyberies nieco slabšie (500W RMS)s impedanciou 2 ohmy a citlivostou aspon 90db bude to hrat krajsie ,dynamicky a bude nato ten zosilovač stačit. Skoro vzdy urobiš lepšie ak kupiš zosilovac za 10000Kč a subwoofer za 4000Kč ako ked daš za zosilovač 6000kč a za subwoofer 8000Kč.Nič v zlom to je moj nazor.
vinzek fa: Myslím že v blbý ne. Bednu stavěl Sekin!! Jinak asi jsi neslyšel moc věcí. ale na druhou stranu každému se líbí něco jiného.
2 collin: no nevim zrovna Vinzovi psat ze toho moc neslysel, nevim nevim.....
Collin mas recht uz toho moc neslysim potom co sem mel hlavicku ve sterbyne a vita me to zapnul
Vita_Megane: Neznám ho, proto jsem napsal ASI. A pak jsem ještě psal že se každému líbí něco jiného chce to Pořááádně číst. Sonic hraje slušně, ale mě osobně moc nenadchl.
sonica musis nakrmit pak poznas co dokaze
Měl jsem ho na Crunch PZI 325.2 a tlačil opravdu moc. A neměl by problém i se silnějším zesíkem to vím.Jen zvukový projev oproti jinému SW mě prostě nenadchl.
no tem vykonum se asi neda moc verit sonic potrebuje kapku jinej zes aby ti zahral
vinzek fa: Třeba? Na 325.2 hrál slušně, tak jsem zvědav jak zahraje na jiném.
idealka je do nej 2kw rms :)))
To ale jen chvilkově ne? Nebo vydrží stálej výkon kolem 2kw rms? V tom případě ještě nezahrál to co muže :-))
no zvrhlo se to tady pěkně. Každopádně už te´d vim, že ten zesík ne, teda alespoň pokud chci takto výkonej basák. Jinak se tady ty názory dost bijou, takže z toho zase moudrej nejsem. Ještě sem zjistil, že sonic je výbornej na tlaky, ale s min. 1500RMS.
To jsxem tu psal celou dobu, sonic fakt tlačí chce ho nakrmit a krásně se ti odmění. Jen ten zvuk nevím,nevím....
2 Collin, no ja do nej poustel 2 kw porad a drzel, jedine kdy sem ho odpalil bylo na deatmatchi (5 minut max pri frekvenci) ale jinak pohoda

03.12.2007, 10:24 |
jao01 Tato kombinacia je pre tento zosilonac idealna:
[ Link ]

03.12.2007, 10:34 |
jao01 Tato kombinacia je pre tento zosilonac idealna:
[ Link ]